Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 10 juni 2017

De Schepper - Binnen in jou



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en heel erg dierbaar kind, om je heen zie je terreur en oorlog en politieke spelletjes en vertoon van macht en moord en misbruik en honger en ga zo maar door.

Jij vraagt je dan af, steeds weer, hoe lang nog?

Zolang alle bovengenoemde illusie spelletjes zich binnen in jou bevinden, blijven ze bestaan!

Dat betekent, dat jij er voor zolang er midden in hebt geleefd en al deze spelletjes hebt meegespeeld en aan den lijve ondervonden.

Het zit zo diep in jouw celletjes vast geroest, dat jij ‘denkt’ er nooit van af te kunnen komen.

En zelfs dat ‘denk’ jij niet bewust, want dat betekent pijn. Pijn waarvan jij ‘dacht’ achter je te hebben gelaten op het moment, dat jij voor je Hart koos.

Maar, mijn lief dierbaar kind, zolang jij al het hierboven genoemde van de illusie, nog op een manier voelt, die jou pijn doet, verdrietig of zelfs boos maakt, heb jij het nog diep weggedoken in je celletjes zitten.

En dat mag je met heel je Hart erkennen, nadat je het herkent hebt, je mag het claimen, deze gevoelens, jij hebt het ondervonden en meegemaakt, hebt eraan meegewerkt en je mag het claimen vol Compassie, want het is niet eerder verdwenen, dan op het moment, dat jij het voor jezelf opeist.

Misschien voelt het als een paradox voor jou, omdat er gezegd is, bij voortduring, dat alle illusie niet echt gebeurd is en geen fundament heeft van Onvoorwaardelijke Liefde.

Dat is ook zo! Maar jou celletjes hebben het wel opgeslagen als deel van jou hele overleving in de illusie.

En jouw celletjes waren en zijn niet van de illusie, ze bevatten het gehele proces van al je levens wat jij kent als de Akasha Records.

Dus dat betekent, claimen wat van jou is en het aanvaarden en je celletjes bedanken voor het opslaan, omdat jij dat zelf, bewust of onbewust, hebt gevraagd en dan zal het zich met jouw gehele zijn verenigen in Eenheid.

En zo word het Wijsheid als deel van je Zijn.

Houd van jezelf als geheel, met alle nu nog afgescheiden deeltjes in de diepte van je celletjes.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten