Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 22 april 2017

De Schepper - Onvoorwaardelijke LiefdeLieve ogen die dit lezen,

De Onvoorwaardelijke Liefde die jij bent mijn lief dierbaar kind is het enige en de echte Waarheid die er bestaat. Er is buiten deze Onvoorwaardelijke liefde niets, helemaal niets.

Alles is geboren uit Onvoorwaardelijke Liefde, ook al was jij je daarvan niet bewust in de illusie. Het was Mijn Scheppingskracht die door jou heen werkte en waarmee jij, meestal onbewust, overleefde.

Tenminste, jij ‘dacht’, dat jou ego dat deed, maar dat deeltje creĆ«erde niet, dat deed jij.

Maar het Lichtje van de Onvoorwaardelijke Liefde is altijd in jou blijven branden en is tenslotte, wakker geworden en heeft zich een weg gebaand naar jouw bewustzijn, dat jij Onvoorwaardelijke Liefde BENT.

En, hoewel het zich (nog) niet bij iedereen als een vast geloof heeft gesetteld, is de Ontwaking een feit en heeft de illusie duidelijk aan Kracht en ruimte ingeboet.

En dat proces is zich steeds meer aan het versnellen. Jouw lichaam is het voertuig, het huis, waarin jij verblijft, zolang jij bezig bent met jouw reis op aarde.

Het is de bedoeling dat je goed voor dit huis zorgt, van binnen en van buiten. Dat betekent zoveel mogelijk zuiver voedsel eten en vers. Voldoende rust nemen als je lichaam dit aan geeft.

Maar Onvoorwaardelijke Liefde ben jij altijd geweest, ben je NU en zul je altijd blijven, want er bestaat niets anders.

Je mag je zelf, zo vaak als je dat nodig hebt, eraan herinneren dat je Liefde bent en als woonplaats je Hart hebt.

Daar is jouw altaar, jouw Centrum van Kracht, jouw troon, van waaruit jij een toeschouwer bent, voor alle capriolen in de illusie.
Het wordt eerst nog erger, voor er de ommekeer komt. Stuur in elk moment Liefde vanuit het Licht, wees Licht en Liefde, waar jij je ook bevind, zing Liefde, stop jezelf vol met Liefde, overspoel je zelf ermee.

Voel de blijdschap die dit met zich meebrengt en vier feest in elk moment, want elk moment in je Hart is een Heilig moment, dat je mag vieren.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten