Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 3 april 2017

De Schepper - Energiefrequentie en uniekheid



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, jij mag je steeds meer en meer gaan trainen in het voelen, welke berichten met jou resoneren en welke berichten niet goed voelen voor jou.

Dit heeft alles te maken met jou uniekheid, die speelt daarin een grote rol. Want wat de ene uniekheid resoneert, kan wel resoneren met de andere uniekheid.

Daarin bestaat geen goed of fout. Het gaat weer alleen om jou en jouw uniekheid en Zijn.

En hoe dichter jij bij dit alles bij jezelf staat hoe gemakkelijker het gaat. Als jouw zelfvertrouwen even niet goed weet wat juist is, vraag Ons dan om Hulp en je zult het weten.

Er is nu eenmaal “kaf onder het koren” zoals jullie zo mooi zeggen. Dat is een feit en vraagt niet om oordeel, maar een goed invoelen in de resonantie die het met je heeft.

Het “kaf onder het koren” bestaat bij de gratie van mensen die het (nog) nodig hebben, zich ermee te voeden en ook dat vraagt niet om een oordeel, maar het constateren van een feit.


Jij mag je daar verre van houden, je blijft in je Hart, die geen oordeel kent, maar alleen Liefde en van daaruit voel je de resonantie die het met je heeft, of niet.

Resonantie is eigenlijk gelijke energiefrequentie plus uniekheid, maar de uniekheid speelt hierin de hoofdrol.

Luister dus en voel, voelt het niet goed dan is het je uniekheid, die laat weten dat het niet past, terwijl de energiefrequentie wel goed voelt.

Als je een kamer met medereizigers binnen komt en je vangt geroddel op, hoeft dat voor de betreffende medereizigers geen geroddel te zijn, maar vanuit jouw uniekheid komt dan weerstand, die je verteld, dat je er beter niet aan mee kunt doen. En dat terwijl de energiefrequentie in de kamer wel goed kan voelen.


Jij weet dus meteen dat in jouw wereld alles meteen klopt, omdat het voor jou goed voelt.

De Schepper van  Al wat Is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten