Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 13 april 2017

Boodschap van Jezus - Liefdevolle daden



Mijn lieve Broers en Zussen Lichtwerkers,

Ik wil graag met jullie communiceren over ALLE Liefdevolle daden die er zijn.

Ik ben me er bewust van dat er alleen maar over de Liefde gesproken word in de meeste boodschappen die er doorgegeven worden.

Je mag van Mij aannemen dat het alles te maken heeft, met de belangreikheid van de Liefde die jullie zijn.

Er kan NOOIT genoeg over gesproken worden in de boodschappen vanuit het Licht, zeker totdat jullie allemaal GELOVEN dat jullie Liefde zijn.

Het is nu nog een achtbaan voor velen van jullie en het is een keuze, of jij de achtbaan neemt, of misschien voelt het als een sneltrein. Of je stapt in de rust en de stilte van je Hart.

Ik hoor heel vaak, dat mensen het gevoel hebben dat ze door de mangel worden gehaald, of dat het rek uit het elastiek is, of welke andere termen jullie er voor gebruiken.

Het maakt niet uit! Alle termen geven aan, dat jullie bezig zijn je te verzetten in plaats van met de stroom mee te gaan, waardoor het veel gemakkelijker gaat.

Het gebeurt niet om jullie te pesten, maar om jullie verder te helpen naar de Liefde die jullie zijn, naar je Innerlijke Zelf.

En om jezelf de kans te geven, mee te gaan met de stroom, mogen jullie in de eerste plaats volop genieten van de rit.

En genieten betekend je te keren naar alles dat Liefdevol is in woord en daad.

Een knuffel – een aai over de wang – een dikke kus – een vriendelijke lach/woord – een luisterend oor – de tijd voor iemand nemen – alle Liefde vanuit het Licht in elk moment laten schijnen – het goede zien in alles en dat kan alleen met de ogen van je Hart – Compassie overbrengen als de jus over de maaltijd – je Liefde laten stromen en laten horen en zien in elke gegeven situatie,

En zo kun je de lijst eindeloos maken, want jij doet het weer anders als je medereiziger, allebei in jullie eigen uniekheid.

Het is een gegeven dat alleen Liefde bestaansrecht heeft! Waarom dan vasthouden aan de illusie? Dat is toch onzinnig?

Jullie zijn vrij als jullie Hart geopend is, al is het misschien maar op een kiertje.

Wij, vanuit het Licht, alle Verrezen Meesters, alle Hogere Lichtwezens, alle Engelen en Aartsengelen, al je gidsen, de Moeder/Vader Schepper, zijn er voor jullie, je hoeft alleen maar te vragen,

Ik hou Oneindig veel van jullie,

Jullie geliefde Broer Jezus

2 opmerkingen: