Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 7 maart 2017

De Schepper - Transformatie



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, zo binnen, zo buiten, in het klein en in het groot.

Wat jij van binnen uit naar buiten richt, zul je zien in je wereld. Denk maar aan de Liefde die je uitstraalt naar buiten. Al wat je ziet is Liefde, het straalt je tegemoet.

Het komt in veelvoud naar je terug in de vorm van mensen die in je leven verschijnen, of huisdieren die hun Liefde in alles laten blijken.

Zo is het ook met Moeder Aarde en al haar inwoners, het grote geheel.

Al wat je over de Aarde aan Liefde en Licht laat schijnen, geeft Moeder Aarde de kans, haar Licht te laten schijnen van binnen uit.

Dit Licht zorgt mede dat alle ondergrondse activiteiten gemakkelijker naar het Licht toekomen.

Het Licht van jou en van Ons vangt op wat Moeder Aarde naar buiten stuurt en het word getransmuteerd en opgenomen in het Licht en de Liefde.

En, lief kind dit is een doorlopende transformatie van binnen naar buiten, een ultieme samenwerking, die voortdurend doorgaat.

En door de verhoogde en versnelde energieën gaat dit proces NOG sneller.

Ditzelfde proces van binnen naar buiten speelt zich in jou af. Door al het Licht, vanuit Moeder Aarde, en het Licht vanuit jou en Ons, raakt ook jouw celletjes van binnen.

En het gaat in elk moment dieper en zal uiteindelijk, net als met de Aarde, alles naar buiten brengen om getransmuteerd te worden door het Licht en de Liefde.

Dit kan heel vermoeiend zijn voor jou en je het gevoel geven, dat er geen einde aankomt, maar niets is minder waar.

In de eerste plaats staan jij en al je deeltjes hierin op eigen unieke plaats. Maar alles wat eenmaal door het Licht en de Liefde is getransmuteerd, komt nooit meer terug.

En dat mag je zeker weten, lief kind. Alles is goed in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten