Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 31 maart 2017

De Schepper - Samensmelting



Lieve ogen die dit lezen,

Samensmelting in Eenheid, in de Levensbloem waarin iedereen in uniekheid onlosmakelijk verbonden is met de ander en Mij, is wat er gaande is in elk moment, lief dierbaar kind.

Jij mag daarin ook jouw familie uit het Licht meenemen, ook Zij zijn allen in Eenheid met jou verbonden.

Er is geen verschil tussen de wereld van het Licht en jij. Jij bent één met alles en iedereen, ook wel genoemd het Christusbewustzijn en ook in de Levensbloem terug te vinden.

Maar het mooie is, dat jij je steeds meer verbind met al je deeltjes wiens Hart geopend zijn. De illusie is voor jou uitgespeeld en voor je ontwaakte deeltjes, dus gaat de verbinding vanzelf. En toch blijft ieders uniekheid bestaan.

De Eenheid die jij vormt, word ondersteund door veel uniekheden die zich samengevoegd hebben met jou.

Dit kan nooit plaatsvinden in de illusie, want die is gebaseerd op afgescheidenheid en tegenstellingen. Maar er is voor geopende Harten geen illusie meer. Er wordt niet geloof aan geschonken, want het is geen waarheid.

Er is maar één Waarheid en dat is Liefde, de enige Waarheid die bestaat.

En binnen die Waarheid leef jij nu, in elk moment, want je zelfvertrouwen en geloof in jezelf word in elk moment sterker, omdat de samensmelting zorgt voor meer Kracht.

Als dit geen reden is voor een ongelooflijke blijdschap! De illusie heeft nog veel uit te werken, maar de samensmelting zorgt ervoor dat de Kracht om dit te absorberen, steeds groter word.

En de Violette Vlam identificeert en transmuteerd voortdurend.

Halleluja!  Jij hebt de illusie overwonnen en bent in samensmelting en Eenheid sterker en Liefdevoller en meer vastberaden dan ooit.

En je weet nu zeker dat in elk moment alles goed is in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten