Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 10 maart 2017

De Schepper - Jouw wereld van Liefde en Licht



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, dierbaar zorgzaam kind, Ik denk dat jij heel vaak te weinig beseft, hoeveel er van je gehouden word. Zowel vanuit het Licht als op Moeder Aarde.

De hoeveelheid Liefde vanuit het Licht en van je medereizigers waaronder alle Lichtwerkers, die tezamen een Hart van Licht vormen rond Moeder Aarde, geven dit ook aan jou.

Jij bevind je ook in dit Hart en bent een onderdeeltje van de samensmelting tot Eenheid.

Dat mag je helemaal doorvoelen en van Mij aannemen dat het de Waarheid is. Alles wat jij doet, doe je voor jezelf.

Alles wat jij aan een medereiziger doorgeeft, wat dan ook, geef je door aan jezelf. Want jij BENT die medereiziger in Eenheid.

Al zijn de paden die elke medereiziger bewandelt in uniekheid totaal van elkaar verschillend, de Eenheid bevat alle uniekheid in zichzelf.

Wat je doet voor het grote geheel, doe je voor jezelf. Je geeft jezelf aandacht, je luistert naar jezelf als je spreekt. Als jij je kind Liefde en aandacht geeft, dan geef jij dit aan jezelf.

Hetzelfde geld voor boosheid en wraak en haat emoties en zo kun je er nog meer bedenken, het maakt niet uit.

Je ‘denkt’ dat jij ze bij je medereiziger of kind of partner of familielid deponeert, maar in werkelijkheid deponeer je het bij jezelf.

En waarom doe jij jezelf dit aan? Uit gewoonte, want je doet het al zo lang!

Je bent de pijn van de illusie, waar je dit verstopte voor jezelf en het op de ander projecteerde, al lang voorbij.

Je hebt het niet meer nodig, maar kunt dit wel ‘denken’. Je herkent in de ander een stukje wat bij jezelf (nog) niet geheeld is.

Niet meer en niet minder en als je dat goed beseft, mag jij je medereiziger dankbaar zijn, dat deze het aan je laat zien.

Besef dat je een volledig deel bent van het grote Hart van Liefde dat Moeder Aarde en al haar inwoners omsluit, samen met Onze Liefde die eindeloos en Eeuwig is.

Dus is alles goed in jouw wereld van Liefde en Licht.

De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: