Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 26 maart 2017

De Schepper - Jij bent Liefde



De Schepper – Jij bent Liefde

Lieve ogen die dit lezen,

Iemand proberen te zijn, die je niet werkelijk bent, is zeer vermoeiend lief kind.

En dat word ook niet van je gevraagd. Het gaat niet langer werken als jij probeert, vanuit schaamte over jouw vermeende misstappen,  dit achter een masker te verstoppen.

Schaamte verbergt de angst om afgewezen te worden. Maar het mooie lief kind, is dat er niets is waarvoor jij je hoeft te schamen, of wat jij ‘denkt’ te ‘moeten’ verbergen.

Jij hebt niets fout gedaan, jij hebt door zwart te proberen, geleerd dat wit de weg is. Die zou je anders nooit gevonden hebben lief kind.

Jij hebt geleerd, door voorwaardelijke liefde uit te proberen, dat Onvoorwaardelijke Liefde de weg is die regelrecht naar je Hart leid.

Jij hebt geleerd, door liegen en bedriegen uit te proberen, dat eerlijkheid, vrijheid betekent.

En zo kun je doorgaan, in de illusie, waar jij vandaan komt, zijn tegenstellingen nodig om de juiste weg via je keuzes te vinden. Is dat fout? Nee, dat is nodig om jouw herinnering terug te brengen dat je Liefde BENT voor Eeuwig.

Je mag ervoor kiezen, je schaamte te laten gaan, vraag Ons om Hulp. Schaamte is niet wat je bent, maar van de illusie, jij bent Liefde, niet in wording, maar voor Eeuwig.

Jij hebt jouw Hart op de goede plek, in het midden, waar ook jouw Uniekheid is.

En er bestaat geen andere plek dan die, waar de Liefde heerst, bij Mij, met Mij, in alles en door alles in Eenheid.

Het maakt niet uit, wat een medereiziger van je vind, het gaat om jou en wat jij voelt en vind en ervaart en gelooft en Waarheid is voor jou.

Dan weet je dat alles goed is in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten