Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 2 maart 2017

Boodschap van Lord Metreya - 'Gehaastheid en 'oordeel'!



Lieve Lichtdragers voor de Nieuwe Aarde,

Het is Mij een eer en een voorrecht met jullie te mogen communiceren over ‘gehaastheid’ en ‘oordeel’!

Wij, in de Hogere Regionen van het Licht, kunnen niet begrijpen waarom jullie zo een ‘haast’ hebben.

Jullie kunnen je niet ‘haasten’ want in de illusie, waarvan deze ‘haast’ komt, brengt het je niets. Jullie komen niet sneller, dichter bij de herinnering van de Liefde die jullie zijn, want die is Eeuwig en ‘haast’ word daar niet gekend.

En alles waarbij jullie je wel ‘haasten’ is van de illusie en brengt jullie ‘nergens’!

Althans, jullie kunnen wel ‘denken’ dat jullie ‘haast’ hebben, om wat dan ook. Maar zijn jullie het denken? Nee! Dus geven jullie je macht weg aan het ‘denken’!

Kunnen jullie niet anders, omdat jullie tegemoet hebben te komen aan een tijdslimiet, vertrek dan eerder. Verdwijnt daardoor de haast? Nee! Jullie geven je macht weg aan de ‘tijd, die van de illusie is en met de illusie aan het verdwijnen is!

Als jullie ergens horen te zijn, dan zijn jullie er, omdat het volgens Plan zo hoort te zijn! ‘Denken’ dat jullie het Plan kennen van de Schepper, is ook van de illusie en derhalve een ‘verkeerde zelfverzekerdheid’, die jullie nergens brengt.

Jullie zijn ALTIJD op de juiste PLEK op de juiste TIJD, bezig met waar jullie mee bezig horen te zijn, volgens het PLAN van de Schepper. Ieder van jullie die daar anders over ‘denkt’ mag zeker weten, dat dit een ‘oordeel’ is.

“Oordelen’ over de Schepper is onmogelijk! “Oordelen’ is van de illusie en derhalve heeft een ‘oordeel’ over wie of wat dan ook, geen bestaansrecht!

En vanwege de Eenheid, is het uitsluitend mogelijk over jezelf te ‘oordelen’! Jullie hebben je opgesplitst in deeltjes om de bekende redenen, maar er bestaat geen ‘jullie’ in de Eeuwigheid!

En in de illusie zijn alle deeltjes, hetzelfde als spiegeltjes, je ziet alleen maar een deeltje van jezelf en niets anders.

Over wie oordeel je dus? Juist, over jezelf! Niemand kan jou iets ‘aandoen’ of ‘pijn’ doen of je ‘beledigen’!

Dat doe jij jezelf aan en je ziet het terug in de weerspiegeling van je deeltjes en mogen het als dusdanig zien. Het is een aanreiking, hoe jij met jezelf omgaat! Niet meer en niet minder!

Wij zijn er om jullie ermee te helpen om zover te komen dat je onze Hulp vraagt en ons jullie bereidheid geeft, dit allemaal te laten gaan, want jullie hebben dit niet meer nodig.

Je mag relaxen in de Waarheid dat je voor Eeuwig Liefde vanuit het Licht bent en in je Hart woont en niet langer in de illusie.

In Onvoorwaardelijke Liefde,

Lord Metreya

1 opmerking: