Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 23 februari 2017

De Schepper - Liefde schept Volmaaktheid



Lieve ogen die dit lezen,

Mij lief, dierbaar kind, in de illusie heb je niet geleerd van jezelf te houden, sterker nog, je mocht niet van jezelf houden, want je kreeg teveel dingen opgelegd die de maatschappij en al je opvoeders van je wilden.

Daar moest je aan beantwoorden, want anders kreeg je geen liefde en waardering, tenminste, zo dacht jij als kind.

Kerken indoctrineren en dat doet de maatschappij ook. Er wordt gezorgd dat jij voortdurend bezig bent om lief gevonden te worden en aardig en meegaand en gehoorzaam, overleven dus.

En je gaat je Zelf in een gevangenis zetten, want die mag je niet laten zien.

Maar lief kind, het is illusie en blijft illusie. Als ik vanuit de Liefdesenergie schep, komt alles wat geschapen word, voort uit Liefde en de Liefde maakt geen ‘fouten’,  maar schept alleen Volmaaktheid.

Alles wat je hebt aangeleerd is gericht op ZELF destructie! Alles wat je werkelijk bent heeft geen plaats in de illusie, word dus onderdrukt.

En dit gehele spel speelt zich vanuit ieders uniekheid uit. Maar…..dit spel is aan zijn einde gekomen en het Zelf heeft de gevangenisdeuren gekraakt en laat zich zien, gaat op zoek naar het geopende Hart, waar het zich mag gaan settelen.

Maar….de angst voor de klauwen van de illusie is (nog) niet verdwenen en speelt nogal eens een spel met jou. En dat spelletje doorzie je niet direct en dan komt de angst naar boven.

Ben ik wel goed genoeg? – Waarom ben ik nu bang, wat heb ik fout gedaan? – Zie je wel, ik zak weer weg – en zo kun je doorgaan!

Oud zeer is hardnekkig, maar ben jij je oude zeer? Nee!!
Je komt uit de illusie, maar ben jij  de illusie? Nee!
Je ‘denken, kan je van alles wijs maken, maar ben jij je ‘denken? Nee!

Jij bent een Oneindig Liefdevol Lichtwezen, puur en niet aangetast door de illusie. Er wordt Oneindig veel van je gehouden en je word Oneindig bewondert voor je moed en doorzettingsvermogen.

Aanvaar alles zoals het is en je mag voortdurend bedenken dat de illusie voor jou geen plek meer is om te zijn.

Je weet dat in elk moment altijd alles goed is in jouw wereld.

De Schepper van Al Wat Is

2 opmerkingen: