Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 13 februari 2017

De Schepper - Healing



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, waarom zet jij je zo schrap met je voeten tegen de muur?

Er gebeuren een heleboel dingen tegelijk en dat maakt je angstig en gestrest en dan word je net een klein kind, dat geen zin heeft om iets te doen wat niet prettig is en waarvan de uitkomst niet bekend is.

In de eerste plaats zijn alle  veranderingen die er plaats vinden in een versneld tempo, altijd gericht op jou hoogste goed en grootste vreugde. En dat geld voor al je deeltjes.

Je mag bedenken, lief kind dat niets gebeurt om je te pesten of om je dwars te zitten, integendeel!

Als jij bij stress of angst of onzekerheid of boosheid, gewoon gaat zitten en een diepe ademhaling neemt en langzaam weer uitblaast, dan zul je merken dat het wegebt.

Het is niet gemakkelijk, deze versnelde en verhoogde energieën, want ze halen weer eens veel overhoop, diep in je celletjes.

Hecht je er niet aan, je mag langzamerhand zeker weten, dat al deze gevoelens van de illusie zijn, die omhoog komen om te verdwijnen.

Kleine deeltjes van heel diepe pijn, frustratie, verdriet, boosheid, eenzaamheid en ga zo maar door. Het maakt niet uit lief kind.

Het is allemaal goed, kijk ernaar en constateer wat het is en vraag Ons jullie te helpen het op te ruimen.

Je hebt al zoveel opgeruimd, wij dragen je op handen, je bent voor ons een voorbeeld van Kracht en doorzettingsvermogen. We houden Oneindig veel van je en bemoedigen je waar We kunnen.

Blijf in je Hart, of ga op z’n minst meteen terug als je merkt dat jij je hebt laten verleiden de illusie aandacht te geven.
Want vanuit je Hart kan je de Liefde en Compassie laten stromen die je bent, over de gehele Moeder Aarde en al haar inwoners.

Dat doet zoveel meer voor het grote geheel en ieder persoonlijk dan jij je ook maar kunt voorstellen.

En weet dat in elk moment alles goed is in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten