Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 21 februari 2017

De Schepper - De Ogen en de oren van je Hart



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, als je met de ogen van je Hart naar de wereld kijkt, zie je heel iets anders dan wanneer je door ogen van je lichaam kijkt.

Als jij door de ogen van je lichaam kijkt zie je chaos, de presentatie van de illusie, dat kunnen de ogen van je lichaam alleen maar zien.

En dan kijk je met dezelfde ogen naar het nieuws en beluisterd met de oren van je lichaam de ramp scenario’s en rampen voorspellingen.

Bijna nooit zie of hoor je in het nieuws iets positiefs, dat kan ook niet, want het staat (nog) onder curatele van mensen, die (nog) niet beseffen, dat ze verloren hebben, want de Liefde overwint alles!

Kun of wil jij dat niet zien, dan doe je niets liever, dan proberen de macht, die je dacht te hebben, weer terug te krijgen.

Maar Ik kan je verzekeren dat dit geen onderdeel is van Mijn plan, want het is niet gestoeld op Onvoorwaardelijke Liefde.

Maar als jij mijn lief kind, luistert en kijkt met de ogen en de oren van je lichaam word je meegezogen de chaos in en dat verdien je niet en daar hoor je niet, het is illusie dat zich uitwerkt in het groot.

Je mag ervoor kiezen geen nieuws te beluisteren of te lezen. Je mag ervoor kiezen Moeder Aarde en al haar leven, te omringen met een Hart vol Compassie en Liefde.

En dat gaat alleen lukken als je met de ogen van je Hart en de Kracht van de daar aanwezige Onvoorwaardelijke Liefde vanuit het Licht werkt.

De ogen en de oren van je Hart geven je een heel ander beeld van de illusie, die zien en horen dat de illusie heel hard bezig is, zichzelf uit de markt te werken, om het maar zo te zeggen.

En je mag Mij geloven dat er nog veel meer uit is te werken en aan het Licht zal komen, waardoor de chaos nog groter zal worden.

Maar jij bent sterk en je bent een voorloper voor diegenen die je volgen, de angst achter zich latend en zich voegend bij het steeds groter wordende Vredesleger.

Hoe mooi is dat om daar bij te horen en met je Hart te zien dat alles ineenstort om opnieuw opgebouwd te worden door het Vredesleger.

En dat is wat jij en al je deeltjes doen, bouwen aan een nieuw Paradijs op Aarde en geloof Me, de overwinning is zeker.

Dus is alles goed in jouw wereld.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten