Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 10 september 2016

Boodschap van Lady Nada - Wederkerige Liefde



Mijn Geliefde Broeders en Zussen,

De geliefde energie die de aarde in groten getale overspoeld en doorstroomt, genaamd – De Tsunami van Liefde – heeft zich in intensiteit enorm uitgebreid.

Alle Werkers voor het Licht op aarde, zelfs wiens Hart nog maar op een kiertje open staat, hebben meegewerkt aan deze intense verhoging van de Liefdesenergie.

En daardoor is het gebeurt dat er, zoals ook andere kanalen al gemeld hebben, dat er een enorme versnelling heeft kunnen plaats vinden.

Dank daarvoor, lieve Werkers voor het Licht.

Met zijn allen hebben jullie de gesloten Harten een enorme Liefdes injectie gegeven, waardoor ze op zijn minst zijn gaan voelen dat er iets staat te gebeuren dat groter is dan zijzelf.

En daarin natuurlijk gradaties van uniekheid.

En dat is vanuit Ons gezichtspunt prachtig om te zien.

Hartlichtjes die overal op aarde een stukje of zelfs meer, op gaan vlammen.

Maar de keerzijde van de medaille, lieve Werkers van het Licht is een toenemende verwarring, waardoor veel angst en onzekerheid en gepieker ontstaat.

Veel van jullie medemensen op aarde belanden in een psychose, die uit deze verwarring ontstaat en veelal gebaseerd is op angst.

Jullie instituten vangen deze mensen op en gaan de buitenkant behandelen met zogenaamde medicatie.

Deze medicatie zou niet nodig zijn als er anderssoortige manieren zouden zijn om deze medemensen te helpen.

En ook hierin bestaan natuurlijk gradaties in uniekheid.

Vandaar dat Wij in het Licht samen werken met de Werkers voor het Licht op aarde, door het voortdurend uitvoeren en sturen van grootschalige Healing voor een ieder die dit nodig heeft, vooral de medemensen wiens Hart (nog) niet volledig geopend is en de angst de overhand neemt.

Jullie rol in deze is cruciaal, want de meeste samenwerking in deze, gebeurt in jullie slaapmodus.

Het lichaam heeft rust nodig, maar op energetisch niveau word er samen Healing gegeven.

Het is daarom heel belangrijk dat je rust neemt als je moe bent.

Verzorg je lichaam zoals je een kindje vertroeteld. Wees erg lief voor jezelf en bedank jezelf elke morgen voor de hulp die jij gegeven hebt en nog mag gaan geven.

Onze dank aan jullie, alle Werkers voor het Licht, voor jullie Liefdevolle Kracht in deze, voor jullie medemensen en daardoor ook voor jullie zelf. Want hier spreekt Eenheid toch echt mee.

In Wederkerige Liefde,    Lady Nada


Geen opmerkingen:

Een reactie posten