Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 13 september 2016

Boodschap van Lady Nada - Evenwicht



Mijn Geliefde Broeders en Zusters,

Om jullie weer meer vertrouwd te laten zijn met het begrip Yin – mannelijk  en Yang – vrouwelijk is het nodig voor jullie te beseffen dat er in de illusie iets dergelijks niet bestaat, alleen in de Eeuwigheid.

Want het heeft te maken met evenwicht, het middelpunt, daar waar de Eenheid gewoon Is. Yin en Yang bestaat in alles en is alles in Eenheid.

Waar geen Eenheid is kan Yin en Yang niet bestaan. Je kunt bij jullie op aarde wel zeggen  dat je in evenwicht bent, maar daarmee is het nog niet bereikt.

Als de sluier wegvalt, zullen jullie volledig terugkeren naar het evenwicht, de Yin en de Yang in Eenheid.

Eigenlijk is het een concept dat voor jullie (nog) niet te bevatten is.

Jullie zijn in alles en alles is in jullie. Wij zijn in jullie en jullie zijn in ons.

Volmaakt bestaan zal terugkeren op de Nieuwe Aarde, wanneer jullie allen teruggekeerd zijn in de Bron, die plek die jullie eigenlijk nooit hebben verlaten.

Wat niet wil zeggen dat je, zolang je op de aarde bezig bent terug te keren naar herinnering, niet zou proberen het mannelijke en vrouwelijke, de Yin en de Yang in evenwicht te brengen. Streven is een nobel doel en zal beloond worden.

Eenmaal ontwaakt, zullen jullie overspoeld worden met extase en diepe ontroering dat jullie dit alles echt vergeten waren, en de herinnering aan de illusie zal snel vervagen.

Maar de wijsheid die jullie erbij hebben gekregen vanuit deze ervaring zal door Ons geëerd worden, want die zal altijd bij jullie blijven.

Een wijsheid die niemand jullie kan afnemen en waar een ieder van Ons uit kan putten. Ik kijk uit naar onze ontmoeting in elk moment,

In wederkerige Liefde,     Lady Nada

Geen opmerkingen:

Een reactie posten