Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 28 september 2016

Boodschap van Jezus - Verwachtingsvol



Mijn lieve broers en zussen,

Geen enkele vraag voor Mij via Martha is binnen gekomen.

Terwijl Ik weet dat er brandende vragen zijn, maar het blijft een keuze en dat is goed.

Het is vandaag in jullie lineaire tijd, 28 september. De septembermaand loopt ten einde en er komt een Equinox aan, waarvan de verwachtingen van velen heel hoog zijn.

Verwachtingen zijn van de illusie. Een verwachtingsvol gevoel is iets anders, die laat je plezier beleven aan elk moment.

Als jij het Universum hebt laten weten, wat jouw intentie is, wat je graag zou willen manifesteren voor jezelf of het grote geheel, dan zeg je er toch niet bij: ‘En graag morgen om twaalf uur, want dan ben ik thuis en kan ik het in ontvangst nemen”?

Je weet dat het Universum onder regie staat van De Schepper en dat alles naar je toekomt op de juiste tijd en plaats voor jou en voor het grote geheel.

Natuurlijk word jouw manifestatiekracht steeds sterker in elk moment, maar als jouw bestelling niet voldoet en past aan wat bij jouw aardereis hoort, zal je het niet manifesteren.

Omdat er maar EEN is die precies weet wanneer wat voor jouw hoogste goed en grootste vreugde is.

En dan is er nog de Eenheid. Wat jij manifesteert, doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor het grote geheel.

Je doet nooit iets alleen maar voor jezelf en als alles, wat je vraagt, een fundament heeft van Onvoorwaardelijke Liefde, dan zal dit gehonoreerd worden, mits jij er helemaal aan toe bent.

Een verwachtingsvol gevoel ontstaat uit blijheid, pure vreugde om het onverwachte en het mooie dat je in de kleinste dingen zien, zonder je zorgen te maken om het volgende moment.

Wees verwachtingsvol en blij en zie de kleine dingen die deze blijdschap bevestigen en dat maakt je oneindig dankbaar en weet dat het grote dan vanzelf komt.

Heb jezelf oneindig Lief zoals Ik jouw oneindig Lief heb en wees geduldig met jezelf en met al je medereizigers en geef iedereen de ruimte om zichzelf te zijn en de eigen builen te vallen en te ontdekken dat die buil niet nodig was geweest.

Jij bent al zover gekomen, dus geef iedereen de kans om ook te komen waar jij bent op eigen unieke wijze, moedig aan, geef complimenten en steun en heb Lief vanuit je Hart en oordeel niet.

Alles is goed in jouw wereld en die van al je medereizigers, ook al zien ze het nog niet allemaal.

Ik heb je Lief,    jouw broer Jezus


Geen opmerkingen:

Een reactie posten