Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 18 september 2016

Boodschap van Jezus - Slaap als heling



Lieve broers en zussen,

Graag zou Ik jullie willen uitleggen hoe het kan zijn, dat jullie zoveel slaap nodig hebben.

Jullie lichaam heeft in de illusie lange tijd verkeerde signalen of opdrachten gekregen.

Jullie mogen bedenken dat jullie celletjes en dat zijn er talloze, van jullie lichaam een geheugen hebben, waarin alles van al jullie levens op aarde is opgeslagen.

Dus alle opdrachten die vanuit angst zijn ontstaan, angst en overleving, zijn bezig zich op te ruimen bij de mate van energieën die binnen komen in elk moment.

Jullie lichaam heeft het niet gemakkelijk, want het heeft al codes ontvangen die opgepakt kunnen worden en die de zelfheling bevorderen.

Deze codes zijn helemaal tegengesteld aan de opdrachten die jullie gegeven hebben vanuit de illusie, maar wel met de Kracht die jullie van de Schepper meegekregen hebben.

Dus het lichaam (lees: alle celletjes) wil graag de nieuwe codes toepassen, maar herkent aan de ene kant de verhoogde energieën en daar worden ze blij van en aan de andere kant halen de energieën alles omhoog uit de diepte van de celletjes dat niet bij de nieuwe energieën past.

En ze werken dus driedubbel zo hard en dan gebeurt het dat je daar heel erg moe van word.

En het heeft natuurlijk ook te maken met jouw eigen unieke Zijn en waar jij staat in het grote geheel.

Complex en toch zo mooi en eenvoudig.

Er zijn onder jullie die uren en uren slapen, voor jullie gevoel, maar het is gewoon het lichaam die rust nodig heeft om zich te herstellen.

En dat gaat zeker gebeuren.

De meeste Werkers voor het Licht zijn op energetisch niveau s’nachts druk bezig, samen met ons en de healingen die Wij in samenwerking doen.

Dus mijn lieve broers en zussen, er wordt op twee verschillende fronten van alles gedaan en er gebeurt een heleboel.

Jullie hoeven je dus niet ongerust te maken, want alles loopt volgens plan.

Neem je rust als je lichaam erom vraagt, zodat je in het hier en nu je dingen kunt blijven doen, zonder oververmoeid te raken.

Wij zijn altijd bij jullie en steunen jullie waar we kunnen, waar erom gevraagd word en de Engelen en Aartsengelen zijn altijd bereid jullie een dikke knuffel te geven, dus, vraag erom.

Jullie geliefde broer Jezus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten