Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 20 september 2016

Boodschap van Jezus - Samenwerkingsverband



Mijn lieve broers en zussen,

Ik zou graag met jullie communiceren over de verwikkelingen op de aarde en jullie rol daarin.

Als jullie elke dag opnieuw bezig zijn met het Liefdesproject vanuit het Hart, zo als Wij het graag noemen en prachtig is om te zien vanuit ons perspectief, gebeurt er heel veel in de illusie, waarvan jullie lang niet alles mee krijgen.

Het mag duidelijk zijn dat de Tsunami van Liefde ook hieraan meewerkt vanuit het Licht, vooral de versnelde werking ervan.

Het is een prachtig samenwerkingsverband.

Alle corruptie, alle machtsvertoon, alle rassenhaat en genocide, alle oorzaken en daaruit voortvloeiende gevolgen maken dat dingen als hongersnood, kinderarbeid, prostitutie en alle ondergrondse praktijken, die daaraan ten grondslag liggen aan het Licht komen.

En als dat versneld gaat, dan betekent dat, dat ook dit allemaal sneller aan het Licht komt.

En alles dat naar het Licht toegetrokken word, word overspoeld met Liefde vanuit het Hart en met de Tsunami van Liefde en word daar door getransmuteerd naar het Licht en de Liefde.

Jullie mogen je realiseren dat jullie Lichtwerk heel duidelijk meedoet in dit grote festijn. Want dat is het.

Er worden steeds meer Harten geraakt door dit Licht vanuit Liefde, maar er is ook heel veel verzet, vanuit angst voor het onbekende.

De hakken worden, als het ware in het zand gezet. Maar ook deze Harten hebben het Licht in zich en zullen in elk moment open gaan bij deze vreugdevolle verhoging van Liefde en Licht.

Maar geloof me, als Ik zeg, dat er veel angst is onder de medemensen, dus als jullie de kans krijgen deze zonder woorden, maar met daden, op te lossen, dan doe het.

Woorden verscherpen de angst, daden laten zien dat het ook anders kan.

Het verschil is erg groot en als men ziet dat jullie Licht en Liefde zijn, zonder de angst die zij hebben, dan zullen ze de stap gaan nemen.


Bedankt voor jullie grandioze inzet lieve broers en zussen en weet dat Wij altijd aan jullie zijde staan en op jullie vragen om hulp klaar staan.

Jullie geliefde broer Jezus  


Geen opmerkingen:

Een reactie posten