Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 28 augustus 2016

Boodschap van Meester Kutumi



Mijn naam is Meester Kutumi,

Het is mij een groot voorrecht om jullie te kunnen vertellen van de Liefde die in alles is.

Tot in het kleinste atoom, subatoom en alle ruimtes daartussen, alles is energie. J

Jullie voertuig, het lichaam waarin jullie tijdelijk wonen, is derhalve ook energie. Verdichte energie, maar toch energie. Liefdesenergie, want dat is wat jullie zijn. Deze energie is zich van het verdichte zijn, aan het verplaatsen naar een Lichtlichaam.

Waardoor Wij, de Verrezen Meesters, ons vele malen gemakkelijker vanuit de hogere dimensies met jullie kunnen verbinden.

Het zal gebeuren dat een ieder van jullie dit zal kunnen, als jullie ervoor kiezen. Het is niet zo dat het een privilege is voor een paar uitverkorenen.

Nee, iedereen heeft het gereedschap in zich om met ons te communiceren. Maar niet iedereen zal daar voor kiezen. En dat is goed. Er worden talloze manieren aangereikt om dichter bij de Liefde terug te keren die jullie zijn.

Jullie zijn Licht en Liefde, net als Wij. En de evolutie in deze duurt eeuwig voort. Licht en Liefde is energie en eeuwig en het enige dat bestaat.

Deze Eenheid in alles maakt dat er geen verschil is, het verschil, voor zover aanwezig, zit in het bewust zijn.

En jullie zijn bezig je te herinneren wie en wat jullie zijn. Jullie kunnen, net als Wij, alles zijn waarvoor jullie kiezen. Alles!! En dat is dan jullie eigen werkelijkheid scheppen, gericht op Liefde.

Nu creƫren jullie je eigen werkelijkheid, op aarde. Als jullie geheel ontwaakt zijn, scheppen jullie je werkelijkheid en op die manier gaat de evolutie voort.

ALLES is Liefde en Ik laat deze boodschap Zijn, met dankbaarheid aan het feit, dat jullie de kans hebben geschapen dit te kunnen doen.
Ik kom terug om jullie te laten weten dat er oneindig van jullie gehouden word,

Vanuit Oneindige Liefde in diepe adoratie,

Meester Kutumi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten