Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 3 juni 2018

De Schepper - Jij bent Uniek


De Schepper – Jij bent Uniek

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn dierbaar en zeer Geliefd kind, wat laat jij je in je Uniekheid (nog) vaak heen en weer gaan tussen de illusie en je Hart.

En vaak ‘denk’ je dat de gevoelens ontstaan uit je Hart. Maar je weet, dat aan elk gevoel een ‘gedachte’ ten grondslag ligt.

Als het gevoel dat je hebt, vertaald is door het ego, die in jouw dienst staat, zal het een positief gevoel zijn. Want alles wat uit het Licht en de Liefde van je Hart als een gedachte ontstaat, kan alleen maar positief zijn.

En als jouw ego in dat moment in jouw dienst staat, zal deze gedachte waarmee het gevoel ontstaan is, ook als positief zijn.

Is het een gedachte, ontstaan vanuit je Hart en je ego staat in dat moment niet in jouw dienst, dan zal het ego heftig protesteren, dat je verkeerd bezig bent. Dan is de Kracht aan jou, om niet aan het ego toe toegeven en zelf de vertaling naar je gevoel brengen.

Dit kun je ook in woorden doen, door je Intentie aan je ego over te brengen die je voortdurend nodig hebt te zetten. Het ego vragen wederom jou te dienen.

Allemaal Keuzes die jij mag en niet ‘moet’ maken.

Je merkt hieraan weer hoe belangrijk het voor je is, je gevoelens juist te interpreteren of te laten interpreteren.

Gaat het een keertje niet goed dan beland je in competitie, jaloezie, regelrechte afgunst, kwaadheid.

En het zijn, zoals je weet, allemaal illusie gevoelens. Het ego zegeviert.

Maar jij zult het herkennen en de keus maken terug te keren naar het Licht en de liefde van je Hart, dat wat je werkelijk Bent.

Maar dan rijst de vraag, waarom al die boven beschreven gevoelens? En waar kun je vraag het beste stellen? Juist, in je Hart Centrum op de voor jouw Unieke manier.

Vraag Ons om Hulp en We zullen er Zijn.

Maar er is ook nog een andere optie. Het kan ook zijn, dat jij gevoelens oppikt van je deeltjes/medereizigers, die dus niet bij je horen.

Ook dat mag je Ons op je eigen Unieke Wijze vragen, Wij zullen je Antwoorden.

Jij bent in Uniekheid en Eenheid een Gevoelig, Liefdevol, Sensitief Lichtwezen.
En jij en al je deeltjes en medereizigers zijn bezig met hetzelfde te bereiken als jij en in hun Uniekheid hun Rol in het Grote Geheel te vervullen.

Waarom dan Competitie, want ieders Uniekheid is even belangrijk?

De Schepper van Al Wat Is 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten