Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 1 mei 2018

De Schepper - Hart filter


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, Mijn Onvoorwaardelijke Liefde voor jou is niet te vatten in woorden. Het is een beetje te vergelijken, op Moeder Aarde, met de Liefde van een moeder voor haar kind.

Toch weet Ik, dat jij graag in de meest prozaische bewoordingen hoort en leest, wat Onvoorwaardelijke Liefde in houdt.

Ik weet, lief kind dat jij dit nodig hebt om jezelf ervan te overtuigen dat jij Onvoorwaardelijke liefde BENT!

En op vele manieren, waar uit jij kunt selecteren wat met jou resoneert, krijg jij via channels en medereizigers, aangeboden hoe dit het beste omschreven kan worden.

Maar de prachtige bewoordingen en beschrijvingen dekken de lading niet, want zolang jij onder de dunner wordende sluier van de illusie bent, kun jij niet werkelijk bevatten, wat Onvoorwaardelijke liefde is.

In het Licht en de Liefde van jouw Hart kom jij er het dichtste bij, dus als jij woont in je Hart voel je de Blijdschap, de Vreugde die deze Onvoorwaardelijke Liefde met zich meebrengt.

In het Licht en de Liefde van jouw Hart zit een filtersysteem die, als het ware, de negativiteit van de illusie filtert en laat vervagen zodat het veel gemakkelijker wordt om de Onvoorwaardelijke Liefde, zonder woorden, te Ervaren.

Jouw Hart kan niet anders, dan genieten van wat IS. Is Eeuwige Dankbaarheid is daar een medebewoner, voor al wat IS. Het helpt jou dicht bij je Zelf te blijven en met gefilterde blik naar de illusie te kijken en deze Onvoorwaardelijk Lief te hebben vol Compassie.

En het Licht en de Liefde van je Hart is je Thuis, hoe mooi is dat. Jij bent voor Eeuwig Thuis in Mijn omarming in Eenheid.

Waarom zou jij daar vandaan willen naar iets, waar je geen goede herinneringen aan hebt, zacht uitgedrukt?

Jij bent Onvoorwaardelijke Liefde, altijd geweest, NU en je zult het altijd blijven, punt. Er bestaat niets anders dan Onvoorwaardelijke Liefde, allesomvattend en Eeuwig.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten