Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 24 april 2018

De Schepper - Samendoen/werken


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, het is vaak (nog) niet gemakkelijk voor jou om samen te doen/werken.

Het zekere weten, dat je het allemaal wel alleen kunt, speelt daarbij een heel grote rol. Daarachter verscholen de angst voor confrontaties met oud zeer.

Of het omgekeerde, jij zou liever niet willen laten weten, wat je denkt te weten, omdat dan je twijfel naar voren zou komen. En ook dat verbergt angst.  

Of je hebt angst uit de kudde schapen naar voren te komen en je te laten zien en waar nodig, horen. Je omgeving weerspiegelt deze angst en je ‘denkt’ dus zeker te weten, dat je gelijk hebt.

Wat het ook is, jij alleen kunt weten, welke angst of hoogmoedige gedachten, die ook angst verbergen, je tegen houden, om jezelf kenbaar te maken en helemaal klaar te zijn voor samen te doen/werken.

Wanneer lief kind, ga jij eindelijk beseffen en geloven, dat je niet voor niets in dit leven op Moeder Aarde bent?

Dat je een contract hebt getekend en door Mij alle gereedschappen hebt meegekregen om jouw contract te kunnen uitvoeren. En als je eenmaal je Kracht vanuit het Licht en de Liefde van je Hart kent, kun je bergen verzetten.

Lief kind, je bent zo belangrijk in het Grote Geheel en voor je Zelf. Je kunt niet gemist worden. Word wakker en Leef je Droom van de Nieuwe Aarde, als de Medeschepper die jij bent.

Verstop je niet langer, want de overlevingsmechanismen van de illusie, die allen een diepe angst in zich hebben, passen jou niet meer. Jouw jas die past je niet meer. En je krijgt vanuit het Licht en de liefde van je Hart een nieuwe jas aangeboden.

De jas van Onvoorwaardelijke Liefde gemaakt. En je herinnering zal steeds meer terug keren. Jij bent Onvoorwaardelijke liefde, want er bestaat niets anders.

Jij mag de jas aantrekken van Liefde, Compassie en Licht, die past je als een tweede huid.

En dan ervaar je de Eenheid van het Christusbewustzijn in alles en met allen en komt de samenwerking vanzelf.

Maak de keuze, NU!

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten