Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 27 december 2017

De Schepper - De Belofte

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Kostbaar kind, Ik zal voor je herhalen dat jij Onvoorwaardelijke Liefde bent, want er Bestaat geen andere Energie dan de Liefdesenergie.

En dat betekent, verder redenerend, dat niets is wat het lijkt te zijn. Simpelweg omdat er veel deeltjes zijn die jij je (nog) niet terug herinnert omdat jij er (nog) niet aan toe bent om het je te Herinneren.

En niemand weet beter, wanneer het moment van Herinneren het juiste is, dan Ik. Dus is het voor jou een kwestie van jouw Vertrouwen schenken in Mijn Energie die ook de jouwe is. Ik sta aan het begin van de Energieketting, waar jij een deel van bent en Alles uit ontsproten is.

En omdat bij jou de herinnering nog niet Compleet is, wil niet zeggen dat het niet Bestaat en jij er geen deel van bent. Jij bent, zoals jij dat vaak zelf zegt voor veel dingen in je Leven, een ‘Jantje ongeduld’!

Alles komt op de juiste tijd en plaats naar je toe, je hoeft Mij alleen je Vertrouwen te schenken en dat betekent, Vertrouwen op de Goddelijke Energie die jij Bent.

Aan het begin van de Energieketen is Mijn Plan, wat ten uitvoer gebracht wordt in elk moment en dat is een Belofte.

Jij ‘denkt’ (nog) vaak, dat jij niet goed genoeg bent en nog van alles hebt te leren. Het enige dat je hebt te leren is, dat je Hart de plaats is, waar je Thuishoort en daarop te Vertrouwen en in Geloven en het Doorvoelen is de grootste Goddelijke Schat die jij altijd tot je beschikking hebt.

En daar hoef je niets voor te doen, het is er al en wacht op je. Niets buiten jou, kan je het Geluk geven, wat jij nog vaak zoekt buiten je.

Weten dat je Hart je Thuis is, maakt je Gelukkig en je Hart heb je altijd bij je, je intu├»tie/gevoel verteld je wat goed voor je is en wat niet. Luister ernaar en je zult Rust – Vrede – Dankbaarheid – Liefde voor Alles – Compassie – Kracht en nog veel meer vinden en het zal je nooit meer verlaten, want het is wat je Bent!

En dat is een Belofte, DE BELOFTE! Die jij krijgt van Mij, geef Mij je Vertrouwen, dan Vertrouw je op je Zelf.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten