Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 9 november 2017

De Schepper - In Licht en liefde voor Eeuwig

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn dierbaar, levendig kind, omdat jij in je Hart woont, leef jij je leven, levendig en wel, vol Vertrouwen en telkens wordt dat Vertrouwen groter.

Maar het is niet te overzien dat de illusie bezig is de slotfinale te spelen. En de Onvoorwaardelijke Liefde zal Zegevieren, niet overwinnen. Dan zou er een wedstrijd hebben plaats gevonden en dat is niet het geval.

Het Leven laat het ‘overleven’ zien, dat ze als enige Bestaat.

Er Bestaat niets anders. Maar voor dat deze Zegeviering een feit is, hebben nog veel medereizigers de keus te maken om te gaan Leven in plaats van te overleven.

En dan kom jij in Eenheid en Straalt een Vrijheid en Vreugde en Liefde uit, vol Kracht en Compassie, zodat je medereiziger zich op zijn minst gaat afvragen: 'Wat hebben zij, wat ik niet heb'?

En dan volgt de opening van het Hart en het Licht en de Liefde, want de vraag alleen is al het begin van alle Leven.

Jij kent veel Ervaringen waarbij jij de rollen gespeeld hebt in de illusie en je hebt ze Gemeesterd. Alle overlevingsmechanismen ken je, tenminste bijna alle.

Je bent helemaal Thuis in je Hart en zet elke ochtend in elk moment de Intentie voor een Nieuwe Aarde op jouw eigen Unieke manier.

Jij blijft op een constante manier bij je Zelf en leeft vanuit je tenen!

Je weet dat alles wat minder is dan Onvoorwaardelijke Liefde, geen bestaansrecht heeft in het Hart bij het Licht en de Liefde die jij bent in Uniekheid en Eenheid.

Je kijkt voortdurend met de Ogen van je Hart en hoort met de Oren van je Hart alles. En je herkent wat je niet meer dient, want je bent het ontgroeit.

En dat maakt je Blij en Dankbaar en ongelooflijk Krachtig en vol Vertrouwen.

Jij bent de voorloper die zonder kaart of kompas, de weg heeft gebaand, die je medereizigers zullen volgen.

Het is niet langer jouw taak ze bij de hand te nemen en ze de weg te wijzen, daar zijn ze zelf verantwoordelijk voor.

Jij blijft en bent er voor je Zelf en door te Leven en te Genieten, zorg je voor de verdwijning van de overleving in de illusie en je bouwt een stevig fundament voor de Nieuwe Aarde vanuit het Licht en de Liefde van jouw Hart.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten