Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 21 oktober 2017

De Schepper - Wijsheid verkrijgen

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief bijzonder kind, het is Mij duidelijk dat jij in Eenheid heel hard aan het vechten bent tegen 'gedachten' die je denkt'' , niet te mogen hebben.

Maar jij mag in Eenheid bedenken dat daardoor nog meer van dergelijke 'gedachten' ontstaan.

En daardoor word je weerstand in Eenheid steeds groter en ontstaat de 'angst' en word het een vicieuze cirkel, waardoor je Energie steeds in een lagere Frequentie geraakt.

Jij weet dat gedachten in Eenheid creëren en je 'angst' dat de ‘doem scenario’s’ die jij vaak in je 'gedachten' hebt, dus waarheid worden.

Ach, mijn lief dierbaar kind, je bent aan het leren en tegelijkertijd komen er allerlei 'oude dingen' uit de diepten van je celletjes naar boven, waaraan ook 'gedachten' ten grondslag liggen.

En dat verwart je, want in veel gevallen gaat het om een 'herhaling van oude gedachten'.

Of het is een heel oud 'overlevingsmechanisme', welke je niet meer herkent.

Als deze ‘doem gedachten” zich aandienen, zeg dan luid en duidelijk ‘NEE, ik ben niet mijn gedachten’!

En ga naar je Hart en Voel of deze 'gedachte' reëel is en vraag het aan Ons als je twijfelt en je zult het antwoord 'weten'.

Geef je duidelijke bereidheid, op eigen Unieke Wijze, aan Ons en vraag Ons om Hulp dit te laten gaan, als liefdeloze gedachte en het weer op te nemen in de Liefde die je bent, als het getransmuteerd is naar het Goddelijke.

En je bent weer een stukje wijzer geworden en dat is hiervan de bedoeling.

Het gaat om jou bereidheid om te accepteren en te bevragen en dan het antwoord te ‘weten’ in je Hart.

'Angst' is van de illusie en hoef je niet te aanvaarden en ook niet aan toe te geven. Het is niet wat jij bent en hoort niet bij je!

Kom naar de stilte in je Hart en geef het op eigen Unieke manier aan ONS! En Wij Helpen je om alles wat niet meer bij je past te laten gaan. Het zal getransmuteerd bij je terug komen als de tijd daar rijp voor is.


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten