Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 18 september 2017

De Schepper - Eenzaamheid

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en bijzonder kind, het kan maar zo ineens gebeuren dat jij je eenzaam voelt, zelfs in een ruimte waar veel medereizigers zijn. Het is geen prettig gevoel en het zet je aan het 'denken' waarom jij dit gevoel, zo plotseling kunt hebben.

Er is uiteraard een gedachte aan vooraf gegaan, die je niet als dusdanig hebt herkend en waaruit dit gevoel van eenzaamheid en kilte is ontstaan.

Je hebt het dus zelf laten ontstaan, door even je verbinding met de Liefde en het Licht van je Hart te laten gaan. Maar het laat je ontredderd voelen en geïsoleerd, niet meer in contact met jezelf en dus ook niet meer met je omgeving.

Om uit deze impasse van eenzaamheid te geraken is niet gemakkelijk, vanwege de intensiteit van het gevoel. En toch ken je, in Eenheid en Uniekheid, dit gevoel van complete isolatie.

Vanuit de illusie zou je het snel verstoppen door jezelf met van alles en nog wat, bezig te houden. Onder het tapijt vegen dus.

Maar je bent NU niet meer van de illusie en bent eigenlijk bezig om 'verstoppen' niet meer te gebruiken in je leven. En dat is mooi en goed.

Maar daardoor is de ontreddering van het gevoel van eenzaamheid des te groter! Of kan het zijn, dat jij er teveel aan en in gaat hangen en het daarmee groter maakt dan het is?

Het is en blijft lief kind, een illusie gevoel, door jouw Uniekheid gekleurd.
Als je dat feit, tot je door laat dringen, zal het gemakkelijker worden, terug te keren naar het Licht en de Liefde van je Hart, waar je Thuis is.

Jij bent niet jouw eenzaamheid, maar je mag accepteren, dat het gevoel je wel plotseling kan overvallen. Het is jouw Uniekheid die maakt hoe het voelt voor jou en hoe je ermee omgaat, welke keuze je maakt vanuit jouw Uniekheid.

Als het voor jouw te ingrijpend voelt, vraag om Hulp aan het Licht op jouw Unieke Wijze en je zult geholpen worden de weg naar je Hart voor je te zien en te gaan. Jij bent Liefde en Licht, iets anders is er niet. Je bent naar Mijn Evenbeeld geschapen, dat is herinnering voor Eeuwig in Eenheid.


De Schepper van Al wat is

2 opmerkingen:

  1. Zeer herkenbaar! En als je het eenmaal herkent kun je het veel beter en sneller ombuigen. Alles met liefde en geduld voor jezelf accepteren, op je ademhaling letten en jezelf terugbrengen naar waar je hoort te zijn... dat is wat ik in de afgelopen weken geleerd heb vooral door dit soort liefdevolle teksten! Dank daarvoor <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel namens de Schepper die mij deze Liefdevolle Boodschappen dagelijks vanuit mijn Uniekheid laat schrijven schat

    BeantwoordenVerwijderen