Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 29 september 2017

De Schepper - Bedachtzaamheid

De Schepper – Bedachtzaamheid

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en bijzonder kind, bedachtzaamheid is niet direct antwoorden, als er iets aan je verteld word. Het is iets wat je gaat ontwikkelen als je dichter bij je Zelf komt, in je Hart.

Als een medereiziger iets aan je verteld en je bent al een antwoord aan het bedenken, tijdens het vertellen, luister je niet ECHT.

Maar bedachtzaamheid gaat nog een stukje verder en heeft OOK te maken met wat jij, op elk gegeven moment, aan je medereiziger(s) zou wensen te vertellen.

Als je bedachtzaam bent dan 'denk' je niet eerst na over hetgeen je wenst te vertellen, maar ben je met je aandacht in je Hart en luistert, naar hetgeen je Hart je aanreikt om te vertellen.

En dat is bedachtzaamheid voor je eigen Innerlijk, je Centrum van Kracht, die jou de Wijsheid aanreikt, waarop je kunt weergeven, wat je wenst te vertellen, heel duidelijk en bedachtzaam.

Het geeft Innerlijke Rust en dat straal je uit en dat geeft je weer de gelegenheid om op een bedachtzame manier jouw verhaal te brengen.

Natuurlijk ken je het onderwerp waarover je het een en ander kwijt wilt, maar je bent bedachtzaam bezig als je niet elk woord van tevoren bedenkt, maar het Hart laat spreken. De woorden rollen dan als vanzelf naar buiten.

Het kan ook zijn dat een medereiziger je iets verteld. Je luistert aandachtig en laat het, zonder na te 'denken' in je Hart komen en opnemen.

Daarna laat je het antwoord vanuit je Hart naar buiten stromen, heel bedachtzaam en geconcentreerd. Het stroomt naar buiten en word je als het ware, aangereikt door je Hartcentrum.

Je geeft de regie van het hele gebeuren uit handen en er- en herkent je Hogere Zelf, dat deel van jou dat alles WEET!

Jou Hogere Zelf woont in je Hart, maar jij 'denkt' (nog) vaak, dat jij het alleen hebt te doen. En dat is niet het geval, jouw Hogere Zelf staat klaar, als jij je er voor open stelt.

Bedachtzaamheid is er gewoon Zijn als je nodig bent, voor jezelf of voor je medereiziger en daarin de Overgave aan je Hogere Zelf te brengen en te aanvaarden, heel bedachtzaam de woorden naar buiten brengend die je aangereikt worden.


De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: