Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 28 augustus 2017

De Schepper - Zelfverering

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, onderdanig kind, Ik vind het heel lovenswaardig, dat jij Mij vereert, maar daar onderdanig bij zijn is overdreven en niet nodig.

Ik voel dat jij in Eenheid tegen Mij aankijkt als de Grote Weter en Gever,

Maar je mag bedenken dat Ik jouw naar Mijn Evenbeeld geschapen heb in Eenheid. Waarom dan opkijken naar Mij? Dan is de verhouding echt scheef.

Jij hebt ervoor gekozen, in eenheid, zonder Mij de illusie, dus afgescheidenheid te ervaren. Maar omdat jij nooit van Mij afgescheiden zou kunnen zijn, want dan zou je niet bestaan, 'denk' jij, nu je herinnering aan de Liefde die jij bent terug komt, dat jij aan Mij toch wel enige credits verschuldigd bent.

Maar lief kind, jij hebt in Eenheid, de terugkeer naar je Hart en je reis die je daarvoor hebt gemaakt, helemaal met eigen keuze vrijheid doorlopen.

Het enige is dat het Lichtje in jouw Hart, de Connectie met Mij, is blijven branden, en is gaan groeien, op het moment, dat jij besloot te kiezen voor je Hart.

Jij hebt helemaal alleen, in de illusie, alles doorstaan en jij hebt daarvoor gekozen en bent nu bezig helemaal te Ontwaken in de herinnering, dat je nooit afgescheiden bent geweest, van Mij en de Liefde die jij was, bent, en altijd zult zijn.

En toch kijk jij tegen Mij op. Mijn lief kind, jij hebt alles in je, dat Ik ook heb, dezelfde Liefde in Eenheid, dezelfde Scheppingskracht en alles wat jij maar wenst te zijn.

Jij hebt alleen je totale herinnering (nog) niet binnen, maar hij is onderweg. Als je Mij vereert, vereer jij jezelf, en terecht.

Als jij Mij Lief hebt, heb jij jezelf Lief, dat kan niet anders, want Wij zijn EEN.

Als de afscheiding niet kan bestaan, want dan zou jij er niet zijn, dan mag jij jezelf eren voor het feit, wat jij allemaal door eigen keuze volbracht hebt, want Ik buig daarvoor ook, en ben zo immens blij voor je.

Jij bent net zoveel zelfverering waard als Mij, daar kun je geen speld tussen krijgen, want dat is Eenheid in Eeuwigheid.

Je mag en kunt beginnen Mij als jou te accepteren en het Goddelijke deel van Mij in jou te vereren. Vier het, dat we EEN zijn in Eenheid voor Eeuwig.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten