Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 27 augustus 2017

De Schepper - Wantrouwen

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, wantrouwen is iets, dat jij vaak (nog) voelt. Naar deze boodschappen, begint het steeds beter te worden en heeft het vaak nog te maken, met geen of weinig Zelfvertrouwen.

Maar Ik zie vaak wantrouwen tegenover boodschappen die niet met je Hart resoneren. Waarom? Elke boodschap komt naar voren, voor diegene die het op die manier nodig heeft en het dus wel resoneert.

Als iets niet met jou Hart resoneert, laat de boodschap dan gewoon zijn. Een heel scherp voorbeeld is hiervoor: 'Hitler heeft de macht gekregen, bij de gratie van de mensen die in hem geloofden. Waren deze mensen er niet geweest, dan was Hitler niet op gestaan.

Er bestaat ook vaak wantrouwen naar elkaar. Een beetje van: 'Ik weet het beter dan jij' en een beetje van eigengereidheid en een gebrek aan respect voor het pad van je medereiziger.

Maar denk jij, dat het nodig is, overal een bepaalde mening over te hebben?

Dan mag je bedenken, dat er maar één pad belangrijk is voor jou en dat is je eigen pad, je medereiziger is verantwoordelijk voor eigen pad en verdient daarom jou respect.

En als jij respect schenkt, lief kind, zul je respect terug ontvangen. Gebeurt dit niet, mag jij je eigen weg gaan en dan zul je medereizigers tegen gaan komen, die wel op dezelfde energie zitten als jij.

Alles begint bij jezelf, als jij van jezelf houd en dat uitstraalt, dan zul je merken dat je medereizigers ook van jou houden.

Als jij jezelf respecteert, dan zul je merken dat je ook word gerespecteerd. Alles wat jij doet vanuit je Hart, komt bij je terug, niet zoals jij vind, dat het zou horen te gaan, maar zoals het loopt volgens Mijn plan.

Alles is in elk moment, altijd goed in je wereld, behalve als jij gaat 'denken' dat het niet goed gaat.

Het heeft allemaal te maken, met hoe jij naar de wereld en al haar inwoners kijkt. Met de ogen van je Hart of met de ogen van je lichaam.

Waar kies jij voor?


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten