Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 26 augustus 2017

De Schepper - Grenzen

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en grenzeloos Wijs kind, grenzen stellen, betekent weten wat van jou is en bij jou hoort en wat bij de ander hoort.

Het woord 'grenzen' is eigenlijk niet te gebruiken om aan te geven wat er precies bedoelt word en schiet, zoals in veel gevallen, als taal tekort.

Grenzen betekent in veel gevallen limieten, maar de grenzen waar Ik over spreek NU zijn de grenzen van jouw Uniekheid.

Weten wat jouw Uniekheid in houd, betekent dat je scherp op mag letten, dat je medereiziger deze Uniekheid niet schend.

Als jij 'denkt' niet te weten wat jouw Uniekheid is, dan zul je dat niet weten, totdat jij bereid bent het 'denken' te laten gaan, over jouw Uniekheid.

Want dat betekent dat jij jouw eigen verhaal rond jouw Uniekheid bouwt, zoals jij die 'denkt' NIET te weten.

Maar je mag bedenken lief kind, dat het er niet om gaat, te weten wat jouw Uniekheid is, maar te leven, zoals je bent in elk moment, omdat je dan vanzelf je Uniekheid, zonder het 'denken' al leeft.

Je niets afvragen, maar te accepteren wat IS, is jouw Uniekheid. Dan word je Uniekheid geleefd in plaats dat een medereiziger bepaald, hoe jij hebt te leven.

En dat is de grens, die jij vanuit je geleefde Uniekheid mag aangeven. Klaar en duidelijk. Niet in discussie gaan, maar je niet laten verleiden in de verdediging te gaan, voor het leven van je Uniekheid, wat je in elk moment al doet.

Het is jouw leven, waarvoor jij verantwoordelijkheid neemt in elk moment. Dat je Schept met elke gedachte, hoe klein ook, die je hebt, waarvoor jij ook verantwoordelijk bent. Nooit de medereiziger, maar jij, die verantwoordelijk is voor je denken, daaruit voortkomende gevoelens, acties en reacties.

Omdat wat jij de wereld instuurt, op welke manier dan ook, jou dat terug brengt, wat jij stuurt. ALTIJD, dat is een Universele Wet waar jij in Eenheid niet aan ontkomt!

Wat is van jou, in woord en daad, en wat is van je medereiziger, daarin ligt jouw grens. Verantwoordelijkheid voor je gedachten, woorden, daden, reacties enzovoorts nemen is de sleutel die de poort van je grens gesloten houd.

Alles bij jezelf houden en NOOIT iemand verantwoordelijk stellen voor jouw leven, want dat ligt in jouw hand.

Jij bent de Koning(in) van jouw leven, draag de Kroon met gratie in Uniekheid en Eenheid en in Liefde en met Gratie.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten