Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 1 mei 2017

De Schepper - FiltersysteemLieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, Mijn Liefde voor jou is niet te vatten in woorden. Toch weet Ik, dat jij graag in de meest prozaische bewoordingen hoort en leest, wat Onvoorwaardelijke Liefde in houd.

Ik weet, lief kind dat jij dit nodig hebt om jezelf er van te overtuigen dat jij Onvoorwaardelijke liefde BENT!

En op vele manieren, waar uit jij kunt selecteren wat met jou resoneert, krijg jij via channels en medereizigers, aangeboden hoe dit het beste omschreven kan worden.

Maar de prachtige bewoordingen en beschrijvingen dekken de lading niet, want zolang jij onder de dunner wordende sluier van de illusie bent, kun jij niet werkelijk bevatten, wat Onvoorwaardelijke liefde is.

In jouw Hart kom jij er het dichtste bij, dus als jij woont in je Hart voel je de Blijdschap, de Vreugde die deze Onvoorwaardelijke Liefde met zich meebrengt.

In het Hart zit een filtersysteem, als het ware, die negativiteit van de illusie filtert en laat verdwijnen zodat het veel gemakkelijker word om de Onvoorwaardelijke Liefde, zonder woorden, te ervaren.

Je Hart kan niet anders dan genieten van wat IS. Is Eeuwig dankbaar voor al wat IS. Helpt jouw dicht bij jezelf te blijven en met gefilterde blik naar de illusie te kijken en deze Lief te hebben vol Compassie.

En je Hart is je thuis, hoe mooi is dat. Jij bent voor Eeuwig thuis in Mijn omarming in Eenheid.

Waarom zou jij daar vandaan willen naar iets, waar je geen goede herinneringen aan hebt, zacht uitgedrukt?

Jij bent Liefde, altijd geweest, NU en je zult het altijd blijven, punt. Er bestaat niets anders dan Liefde, allesomvattend en Eeuwig.
De Schepper van Al wat Is

4 opmerkingen: