Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 23 april 2017

Niemandsland

Mijn lieve mede Lichtwezen,

Bij mij komt het gevoel steeds meer binnen, dat heel veel deeltjes en medereizigers zich voelen, alsof ze aan het zweven zijn, nergens bij horen, niet meer de weg zien, tussen het servet en het tafellaken hangen, niet meer weten waar hun richting naar toe gaat, volledig zonder richtingsgevoel rondwaren en ga zo maar door.

Ik las een hele mooie weergave van dit gevoel en dat is ‘niemandsland’!

Zo ga ik het ook ‘noemen’ want zoals altijd heb jij, als mens een grote behoefte, een bepaald Gevoel in woord(en) te vangen.

Als iets een naam heeft dan geeft het een soortement van Stabiliteit, omdat jij zo graag Stabiliteit wilt voelen, een zeker Weten, grond onder de voeten. Een hokje waarin jij je Gevoel kunt plaatsen.

Maar stel nou eens, dat iets niet in woorden te vangen is, hoe gek maak jij dan je Zelf, door het toch maar te vangen in woorden of het je te laten vertellen, door iemand die denkt, je daar mee te helpen of een plezier te doen.

Als het jou een gevoel van Stabiliteit geeft dan is dat voor jou oké, natuurlijk, maar je mag je afvragen welk soort stabiliteit? 

En is het wel de bedoeling iets, wat dan ook, in een hokje te plaatsen? Alleen om maar Stabiliteit te Ervaren?

Is het een Stabiliteit die jou de Zekerheid bied, dat het allemaal Goed is, of is het de soort stabiliteit, die jou wil laten 'denken', dat het ‘ooit’ wel eens goed komt? Eigenlijk een soortement 'voor de gek houdende' stabiliteit?

En waar zou je meer aan hebben, aan de Zekerheid dat alles Goed is, zoals het is? Kiezen voor een vast Vertrouwen? Of dat het ‘ooit’  wel eens zover zal komen?

Als je dan naar het 'niemandsland' terug gaat met je Aandacht, dan vind je dus, dat dit 'niemandsland' jou dus niet Geeft, wat jij 'denkt, dat jij nodig hebt. Het 'voorziet',  volgens jou 'denken' dus niet in de Behoeften, waarvan jij vind, dat jij er recht op hebt.

En omdat jij dit vind (denkt), voed jij dit Gevoel met je 'gedachten' en 'gedachten' zijn Energie en je bent dus bezig Voeding te geven aan het ‘niemandsland’, waar jij je helemaal niet thuis voelt! En dat Verdien je niet, toch?

En je gaat allerlei dingen verzinnen om toch maar te kunnen verklaren, waarom jij (nog) steeds in dit ‘niemandsland’ vertoeft.

En daardoor blijf je het Voeden met je 'gedachten' en rekt, als het ware, je verblijf in het ‘niemandsland’, terwijl je tot in het Diepst van je Wezen, Verlangd om verder te gaan.

En zo ‘overleef’ je verder, zonder verder te kunnen, want je Kiest er, bewust of onbewust voor, om je verblijf in ‘niemandsland’ te verlengen.

Ik kan je zeggen, met Zekerheid, dat ‘niemandsland’ en alle andere  benamingen die er misschien aan gegeven worden, niet bestaat. Alleen in je 'gedachten'! Jij bent degene die het in stand houd en het dus de Kracht en het Geloof en het Vertrouwen er aan kunt onttrekken, door te Kiezen voor het Licht en de Liefde van je Hart.

Het verbergt een diepe angst die je vast houd in dit 'niet bestaande land'. Jij zit in een Overgangsfase van de illusie naar het Licht en de Liefde die je Bent en die zich in het Centrum van jouw Hart bevind.

En daarin sta jij, op jouw eigen Unieke manier, op jouw eigen Unieke Plek. En het Accepteren van deze Plek waar jij jou bevind is, waar het om gaat.

De Schepper kent geen fouten en werkt volgen Zijn Plan, wat ook Ons Plan is. Hij heeft jouw in Uniekheid en Eenheid Geschapen naar Zijn Evenbeeld. Hij is Liefdesenergie, dus ben jij dat ook, Onvoorwaardelijke Liefde is het Enige dat er Bestaat.

Als jij je ogen sluit en met de Aandacht gaat naar je Spirituele Hart, tussen je borsten en net eronder, dan kun je niet meer in je ‘denken’ zitten!

Vraag daar om Hulp, op je eigen Unieke Wijze, aan jouw Familie in het Licht, vertel wat je bezig houd, waar je tegenaan loopt.

En het allerbelangrijkste, vertel dat je helemaal Bereid bent, alles te Laten Gaan, wat je tegen houd om uit je ‘niemandsland’ te verdwijnen en of ze je daar mee willen Helpen.

Neem geen blad voor je mond, tegen de Schepper en je Familie in het Licht mag je Alles zeggen. Ze kennen jouw Pad en begrijpen Alles. De Schepper en al je Broers en Zussen in het Licht, zullen je Helpen en Bijstaan.

Maar Geloof in de eerste plaats, dat jij Onvoorwaardelijke Liefde Bent en niets anders.

Geloof en Vertrouw op de Stroom van het Leven, en geef je ‘denken’ niet langer de kans, de baas te zijn in je Leven.

Ga verder in het volle Vertrouwen dat jij Onvoorwaardelijke Liefde Bent in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig!

In Licht en Liefde,     Martha

4 opmerkingen: