Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 18 april 2017

De Schepper - Woon jij in je Hart?Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, Ik heb een aantal vragen voor jou. Wat is voor jou belangrijker? Jou dagelijkse beslommeringen of het wonen in je Hart?

En denk jij lief kind, dat je het ÊÊn met het ander kunt verenigen?
Samen kunnen brengen? Hoever ben jij in je vertrouwen dat de Waarheid is, dat er alleen Liefde bestaat en alles dat er niet aan beantwoord, dus geen fundament heeft van Liefde, niet echt is?

Waar sta jij precies, waar kies jij voor? En zijn het alleen woorden of voel je het ook echt, dat jij Liefde bent?

Leef jij de Liefde die jij bent, of ‘denk’ jij, dat je dat alleen af en toe kunt? Want je hebt nog kinderen en een man en verdere familie en vrienden.

En, o ja, werk in veel gevallen niet te vergeten, of buiten de deur, of je huishouden. En dan nog alle klusjes die je er nog bij doet, eigenlijk houd je weinig tijd over, om bewust in je Hart te wonen. Vind je ook niet?

Heb je er wel eens aan gedacht, te kiezen voor je Hart en dan alles wat jij te doen hebt, van daaruit te doen?

Dan gaat het namelijk veel gemakkelijker, want er staat je veel meer energie ter beschikking. En je doet alles met veel meer plezier, omdat het ‘moeten’ van de illusie verdwenen is.

Bovendien vallen er een heleboel dingen weg, omdat jij vanuit je Hart weet, dat alle medereizigers hun eigen verantwoording voor hun pad hebben, ook al zijn het je kinderen.

Jouw kinderen hebben voor jou gekozen, je mag ze door het leven leiden en ze laten zien hoe jij vanuit je Hart Liefde bent, en dat je ze net zoveel respect geeft als jij van ze vraagt.

Je hebt je kinderen te leen lief kind, ze zijn niet je bezit. Ook je partner niet, ook je familie niet en je vrienden.

Zij allen hebben hun eigen unieke pad en jij mag laten zien, hoe blij jij bent dat je in je Hart woont en dan nodig jij ze uit om mee te doen.

Maar je kunt het alleen leven en de keus, ook die van je kinderen, ligt bij hen.

Laat zien wie en wat je bent en blij bij jezelf en doe niets ten koste van jezelf voor de ander, maar als je iets doet, doe het als een geschenk, vanuit jouw Hart naar het Hart van je medereiziger.

Wat jij bent, en in Eenheid al je medereizigers, pure Liefde en niets anders.

De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: