Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 26 april 2017

De Schepper - Uniek ZijnLieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, wat is uniekheid nou precies, hoor ik je vaak vragen.

Jij hebt jouw uniekheid van Mij meegekregen, zodat je altijd zou kunnen weten, dat jij als enige deze bepaalde uniekheid in je hebt.

In de illusie wordt deze uniekheid niet vaak herkend nog erkend. Maar het zal je zijn opgevallen dat er medereizigers zijn met prachtige stemmen, of een talent voor schilderen en zo kun je nog veel meer bedenken.

In dit leven van jou en al je deeltjes ben je bezig geheel los te koppelen van de illusie en deze zal verdwijnen.

Maar jouw uniekheid is zo verbonden met jouw Zijn, dat het je paspoort is als het ware, met Liefde als stempel, waar je ook naar toereist.

Het is je blauwdruk, waarmee jij op aarde, bewust of onbewust, maakt niet uit, je bijdrage levert aan het mee scheppen aan de Nieuwe Aarde.

En zoals jij volgens jouw blauwdruk werkt, zo werken al je deeltjes ook via hun blauwdruk en hebben jullie allemaal je
eigen paspoort.

En bij elke Liefdevolle actie, reactie of wat je ook doet vanuit je Hart, komt er een stempel, als het ware, in je paspoort, waardoor het Hart rond de Aarde, het Hart van Liefde en Licht, steeds groter en wijdser word.

Jij en al je deeltjes werken vanuit eigen uniekheid en je kunt deze uniekheid gebruiken bij je keuzes die je maakt, want het heeft een goed contact met je intuïtie en het woont, samen met jou in je hart.

Het is een Onlosmakelijk deel van jou.

Het maakt dat je zeker kunt weten dat alles heel goed en mooi en waar is in je wereld.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten