Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 19 april 2017

De Schepper - Plaatjes plakkenLieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, samen in Eenheid. Ik spreek jou met jij aan, maar bedoel daarmee al je deeltjes. Want al die deeltjes ben jij.

Vandaar de spiegeling, want al jouw deeltjes zijn een aspect van jou.
Dus wat jij in de ander ziet, of liever gezegd, meent te zien, ben jij zelf.

Jij bent (nog) steeds goed in het plaatjes plakken op iemand die jij in je leven hebt, op de tv of op een foto in de krant ziet, of één van de vele manieren waarop een medereiziger zich in jouw leven laat zien.

Jij hebt geleerd om op je hoede te zijn, want degene die zich aan dient, heeft wel een heel gesloten houding, of kijkt nors, of maakt een opmerking die bij jou verkeerd valt en je plakt meteen een plaatje of een stempel, of hoe jij het wenst te noemen.

Wel plaatje jij er ook opplakt maakt niet uit lief kind, maar wat je bedenken mag is of jij daarin gelijk hebt, of dat je aan het projecteren bent, of je hebt de betreffende medereiziger misschien getroffen op een voor hem/haar slecht moment.

Of de vele te bedenken andere mogelijkheden, die duidelijk aangeven, dat jij niet gelijk hebt met je oordeel.

Want dat is het, een oordeel dat je velt in het moment, om te zorgen (denk jij) dat je niet gekwetst word en de ‘ander’ een pas voor blijft.

Een soort van mentaal overlevingspatroon, die jou vast houd, waar je niet meer hoort, in de illusie.

Bovendien weet jij heel goed lief kind, dat jij het pad van de ander niet kent. Als jij jezelf af vraagt of jij werkelijk en zeker kunt weten dat het plaatje dat jij plakt, juist is. En je bent helemaal eerlijk tegen jezelf bent, kun je niet anders, dan deze vraag met ‘nee’ beantwoorden.

Het is niet gemakkelijk om eerlijk tegen jezelf te zijn, maar uiteindelijk is het vele malen beter, dan jezelf voor de gek houden.

Dat ben je niet waard en je verdient het niet, maar de ‘ander’  ook niet. En je mag bedenken, lief kind, dat de ‘ander’ hetzelfde bij jou doet en zo houden jullie samen het in stand, wat niet meer bij jou en je deeltjes past.

Ik hou Oneindig veel van je en zie uitsluitend het goede en mooie in jou, want al het andere is illusie en die kan Ik niet betreden.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten