Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 28 april 2017

De Schepper - DestructiefLieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, wanneer jij jezelf telkens terug brengt naar de illusie, door niet op te letten waar je mee bezig bent of waar je voor kiest, dan ben je destructief bezig.

Je haalt jezelf letterlijk en figuurlijk naar beneden. Wanneer jij ‘weet’ dat jij Liefde bent en je laat je toch leiden door uiterlijke omstandigheden, naar een mening, dus discussie, of een oordeel over iets of iemand, dan mag jij je realiseren dat je als het ware tegen wat en wie jij bent in gaat.

Je spreekt jezelf als het ware tegen en wat er gebeurd is, dat je veel meer energie verliest dan nodig is en je stuurt energie het Universum in, van of over iets, wat jij voor jezelf niet wenst in je leven.

Het is dus een kwestie van, niet naar je gevoel, dus jezelf luisteren, maar gewoon doen, omdat de buitenwereld het van je vraagt, vind je.

Alle energie die jij het Universum in stuurt komt als een boemerang bij je terug, met de energie die er bij past vermeerdert.

En dat is zelfdestructie, dat verdien je niet dierbaar onnadenkend kind. Ik weet dat jij nog in de kinderschoenen staat, maar dat wil niet zeggen, dat je verantwoordelijkheid voor jezelf en je keuzes, niet relevant zijn.

Dat zijn ze juist wel en je mag er nog meer op gaan letten en een duidelijk NEE afgeven, wanneer het niet past bij wie jij bent, Liefde.

Zo kun jij en tevens je medereiziger, leren waar jij staat ten opzichte van het geen waar jij NEE tegen zegt.

Dit is niet gemakkelijk, maar als je het gaat en blijft doen, zal wat je ervoor terug ontvangt, je verbazen.

Jij bent Onvoorwaardelijke Liefde en al het andere is illusie en bestaat dus niet echt. Je mag gaan staan voor wat je bent, een prachtig Liefdevol Lichtwezen, die bezig is terug te keren naar de herinnering, dat Liefde het enige is dat bestaat.

De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: