Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 29 april 2017

De Schepper - De waterstandLieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, je mag weten dat de waterstand steeds verder omhoog gaat.

Dat vergemakkelijkt het zwemmen, vooral met de stroom mee en het water, omdat de stand hoger word, zoekt het andere water op en voegt samen.

Op het vaste land komt het water steeds dichterbij en snoept steeds meer van het land op, de ruimte die dit aan land geeft, word steeds kleiner.

De chaos, ontstaan door angst en dergelijke, word steeds groter. En er zijn medereizigers, die zonder aarzelen het water in springen.

En al gauw merken ze dat het meestromen veel gemakkelijker is dan ze aanvankelijk verwacht hadden.

En dat is wat er gebeurt met de illusie, de ruimte om de illusie te leven word steeds kleiner. En de ruimt van het Hart word steeds groter. Het omarmt, roept, lokt en laat de Liefde vanuit het Licht het water doorstromen en omgeven.

Dit is een metafoor, die jullie duidelijk probeert te maken, waar je thuis is. Als een vis in het Lichte water van je hart, meegaand met de stroom.

Kijkend naar het land van een afstand, als een toeschouwer, vol Compassie en zonder oordeel.

Je mag namelijk zeker weten dat ook de landrotten zover komen, dat ze kiezen voor de wijdse stroom van het Hart.

Niemand blijft achter! Maar elk deeltje heeft de vrijheid van keuze, wanneer men kiest voor het Hart. Maar uiteindelijk zullen al je deeltjes geen keuze meer hebben omdat het land geheel overstroomd is.

Jij bent Liefde vanuit het Licht, door Mij geschapen als Mijn evenbeeld. Er bestaat alleen maar Liefde, de rest zal verdwijnen in het niets, van waar het gekomen is.

Alles is doordrenkt met Liefde omdat alles Liefde als Kern heeft, wie of wat ook. Daarom gaat er niets verloren, dat is onmogelijk.

Alleen NIET Liefde verdwijnt, want het is een boze droom die geen Kracht meer bezit.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten