Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 23 april 2017

De Schepper - AanvaardingLieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, Als jij aanvaard, werkelijk aanvaard zonder uitzondering, dat jij in Eenheid met al wat leeft, Onvoorwaardelijke Liefde BENT, dan ben jij onaantastbaar voor de illusie.

Niets van de illusie kan dan nog bij jou binnen komen, omdat jij volledig bent opgenomen in je Hart.

Het heeft dus alles te maken met Overgave, Vertrouwen en Geloof dat Liefde is wat jij bent, voor Eeuwig.

En als jij dan door dit venster naar de illusie kijkt, ben jij een toeschouwer, die kijkt naar een drama spel, wat zich aan het uitspelen is.

En dan vloeit je Hart over van Compassie en Liefde die zich uitspreid door en rond Moeder Aarde en alles wat zich daar afspeelt in de laatste akte.

Omdat jij Onvoorwaardelijke Liefde bent en dat altijd bent geweest en zult blijven en jou geloof daarin rotsvast is, zul jij niet alleen de voorloper zijn, voor diegene die na jou komen, maar ook een grootse Medeschepper voor het Nieuwe Paradijs op Aarde.

Waar jij staat heb jij zo een enorme impact op al jouw medereizigers, wiens Hart (nog) gesloten is, daar kun jij je geen voorstelling van maken.

Harten springen open en gaan de paden bewandelen die jij geplaveid hebt, zodat ze gemakkelijker de weg kunnen vinden naar het Licht en de Liefde die ze zijn.

Jij bent geweldig en buiten proporties Geliefd en fantastisch. Kijk in de spiegels om je heen en je ziet de weerspiegeling van je eigen Liefde en Kracht en alles wat daarbij hoort.

Deze gehele weerspiegeling is jouw leven, waar jij de volledige verantwoording voor hebt genomen.
En daarom weet jij altijd zeker, dat alles in jouw wereld meer dan goed is.

De Schepper van Al wat Is

3 opmerkingen: