Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 21 januari 2017

De Schepper - ZelfliefdeLieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, waarom is ‘verwaarlozing’ zo een zwaar beladen woord voor jou?

Je mag bedenken dat jij overal een plaatje opplakt en dus een mening over hebt.

Maar je mag ook bedenken dat deze mening over ‘iets’ buiten je, weglopen is van de spiegel die je iets laat zien, wat je met blijdschap mag aanvaarden.

En dat je, door in deze spiegel te kijken, jezelf kunt zien. Waarom plak jij dit plaatje en waarom heb jij een mening?

Alleen dat is iets, wat jou laat zien waar er wat te leren valt over jezelf.

En je mag bedenken dat projecteren  of er niet naar willen kijken, naar deze spiegel, weer een heleboel onder het tapijt veegt. En dan kom je niet aan het opruimen van wat je aangeboden wordt toe en dat is jammer.

Want wat niet word opgepakt, gaat zich herhalen in een ander jasje, maar het komt weer voorbij. Net zo lang, tot je de boodschap in ontvangst neemt.

En dan komen we bij ‘verwaarlozing’! Dit is nou echt jezelf geestelijk en spiritueel, zoals jullie het noemen, verwaarlozen.

Er zit weer eens een diep patroon van verzet, verstopte angst, onzekerheid en, wat veel ‘gedacht’ word en ook een vlucht is: “Ik zorg goed voor de mensen waar ik van hou, dus dan is het toch goed”?

Ik ben er voor anderen als ze me nodig hebben, maar ten koste van WIE? Wie zorgt er voor jou? Wie geeft jou de spirituele en geestelijke voeding die JIJ nodig hebt?

Natuurlijk helpen Wij je waar we kunnen, maar vragen als je denkt, dat je het toch allemaal goed doet, komt niet in je op!

Hoe vaak hoor ik je zeggen: ‘Als mijn kinderen het maar goed hebben, dan ben ik tevreden’! En jij dan? Haal jij jouw waarde uit het feit dat je goed voor je geliefden zorgt?

Er is niets mis mee, als je goed bent voor de mensen waar je van houd, zolang jij jezelf niet vergeet. En Ik zie het vaak gebeuren, dat jij jezelf niet belangrijk genoeg vind. En dat verdien je niet.

Ook jij verdient Liefde en hebt het nodig, van jezelf. Als jij echt van jezelf houd neem je verantwoording voor jezelf en WEET je, dat je geliefden allemaal hun eigen pad hebben en hun eigen builen mogen vallen en hun eigen keuzes mogen maken.

Zijn jouw kinderen daar nog te klein voor dan weet je, dat jij ze mag begeleiden naar volwassenheid en ook van het kleinste kind, kan jij veel over jezelf leren.

Hou van jezelf en verstop deze Zelfliefde niet achter allerlei meningen en oordelen en nog zoveel andere redenen, want hoe meer jij van jezelf houd, hoe meer jij voor je dierbaren kunt betekenen en ook voor jouw andere medereizigers.

Want dan weet je, dat alles goed is in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten