Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 18 januari 2017

De Schepper - VervreemdingLieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, het is in elk moment, dat jouw wereld gebombardeerd word met energie. Het komt van alle kanten en het versneld alles wat op het pad verschijnt van deze energieën.

Als jij je zorgen maakt om iets, stuur jij deze energie de wereld in, het maakt een rondje, pakt alle energieën die met de jouwe corresponderen op en komt naar je terug.

Als je op dat moment weer gekozen hebt, je zorgen te laten gaan, zal deze terugkerende energie jou hoogstens een uitnodiging geven er aandacht aan te besteden, maar het kan niet in je Hart komen.

In je Hart is het Licht dat vele malen hoger is dan de energie die zijn rondje heeft gemaakt.

Zo gaat het ook met angst, ongerustheid, piekeren en ga zo  maar door. Zit jij weer in je Hart, omdat je daarvoor gekozen hebt, dan kan het je niet vinden. Jij hebt de keus gemaakt er geen aandacht meer aan te geven, aandacht is energie.

Maar mocht het zo zijn, dat deze energie bij je terugkomt terwijl jij niet in je Hart zit en om welke reden dan ook, niets hebt laten gaan en gekozen hebt voor je Hart, dan komt het dubbel zo snel EN dubbel zo hard terug.

Dit is niet bedoeld om je angstig te maken, maar om je duidelijk te maken wat de versnelling van alle energieën, die de aarde bombarderen, doen met de energie die jij rondstuurt in de vorm van een gedachte.

Het begint altijd met een gedachte, daaruit volgt een gevoel, vanuit dat gevoel ga jij spreken en reageren en krijgt tegen reacties en zit weer in het overlevingsmechanisme van de illusie.

Je mag je bewust worden lief kind, dat jij degene bent die de baas is over jouw gedachten, want jij bent niet jouw gedachten, jij vereenzelvigd je met je gedachten en dat is iets heel anders.
Als jij je vereenzelvigd met je gedachten, grijp jij je eraan vast en gaat daardoor ‘denken’ dat jij die gedachte bent en de gedachte dus waarheid is.

NIETS is minder waar!! Laat de gedachte, gedachte zijn en herken hem voor wat hij is, NIET JIJ DUS! Laat hem gaan, vraag ons om Hulp, als jij jezelf niet voldoende vertrouwd en keer terug naar je Hart, maak die keus en de gedachte kan niet meer bij je komen.

Doe je dat niet en dat is een keus lief kind, dan zul jij steeds meer van jezelf vervreemden en steeds meer de illusie in gaan. Daar hoor je niet, je bent niet de illusie en al zijn capriolen en je verdient het niet.

Kies voor WIE en Wat je bent in elk moment, LIEFDE en wel ONVOORWAARDELIJK.

Dan weet je zeker, dat alles goed is in  jouw wereld.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten