Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 26 januari 2017

De Schepper - VerantwoordelijkheidLieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, het is voor jou niet gemakkelijk je sociale systeem te laten gaan.

Een sociaal systeem is voor jou een status waar jij toch wel in zou willen passen en het betekent dus dat je bepaalde dingen opgelegd krijgt waar jij je aan hebt te houden.

Maar je mag bedenken lief kind, dat het van de illusie is. Regeltjes en controle kunnen soms een lijn geven, waarover je kunt lopen en kan je een vals gevoel van geborgenheid geven.

Niets is minder waar! Alleen jij bent verantwoordelijk voor jouw leven en hoe je daarmee omgaat. Niets en niemand heeft het recht jou te vertellen, wat voor jou goed is en wat niet.

Als jij eerlijk en oprecht en vanuit een Liefdevol Hart leeft, is alles goed, want je WEET dat je eerlijk bent en niets verborgen houd.

Vanuit je Hart kun je ook niet anders. Maar mee doen met de sociale status is niet van je Hart en derhalve te negeren.

Jij weet dat je kleren mag dragen die voor jou fijn zijn en die jij mooi vind.

Jij weet dat je in de plassen mag dansen als jij daar zin in hebt.

Jij weet dat je op een feestje, waar de discussies niet van de lucht zijn, je mag terug trekken zodat jouw energie niet weggezogen word.

Jij weet dat je altijd een keuze hebt in alles, omdat jij je Hart als leidraad hebt.

Als je het gevoel hebt, dat je geen keuze hebt, dan is er de keuze, hoe ga ik hiermee om. Dus toch een keuze.

En zoals jij een verantwoordelijkheid hebt voor jouw leven, heeft je medereiziger de verantwoordelijkheid voor zijn/haar leven.
Jij hebt je eigen verantwoording, je medereiziger heeft zijn eigen verantwoording en voor het overige ben Ik verantwoordelijk.

Dat betekent eigenlijk dat jij je alleen maar met jezelf hoeft bezig te houden, niet ongeïnteresseerd voor de ander, maar een duidelijke scheidingslijn tussen jouw verantwoording en de verantwoordelijkheid van je medereiziger.

Dan weet je, dat alles goed is in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten