Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 28 januari 2017

De Schepper - Uitbreiding door delenLieve ogen die dit lezen,

Als jij deelt, wat dan ook lief kind. Je deelt een gedachte, iets dat je binnen houd. Of je deelt een gevoel dat jezelf niet goed kunt plaatsen. Wat je ook gaat delen met een medereiziger. Het zal altijd grote gevolgen hebben voor jou, voor je medereiziger en voor het grote geheel.

Als jij, wat dan ook deelt en het niet meer binnen in je verstopt houd, dan zal het je al snel een gevoel van opluchting geven en dat maakt je blij.

Die blijdschap brengt nog meer openheid en je straalt dit uit, waardoor je medereiziger makkelijker zal gaan openen naar jou toe.

Dat schept een band en je zult gemakkelijker naar je medereiziger luisteren, om de blijdschap nog meer te laten groeien en in tussen komt er opluchting bij, dat je blijkbaar niet alleen staat en niet raar bent.

En dan zul je ontdekken waarom je dit geheim hebt verstopt als een ‘geheim’. En dat betekent dat je ermee aan de slag mag, waarom je het diep verborgen had.

En er zal een kettingreactie ontstaan, waar zich steeds meer medereizigers zullen verbinden, want de opluchting en de blijdschap word steeds groter.

Je medereiziger, met wie jij je in eerste instantie mee hebt verbonden, zal hetzelfde ervaren en een gedeelde ervaring breidt zich uit naar uitstraling, die nog meer medereizigers uitlokt uit hun eigen gebouwde wereldje te komen.

En zo wordt het grote geheel erbij betrokken, want deze deling, die heel voorzichtig begonnen is, zal zich vermeerderen en alles wat gedeeld word, vanuit het openen van jezelf en dan ook van je medereiziger, vermeerderd zich en maakt de kring groter en de Wijsheid zal groeien, want Harten zullen opengaan en je zult ervaren dat wat het betekent, dat er geen ‘geheimen’ bestaan dan alleen in jouw gedachten.

Dus weet, lief kind, dat delen uitbreiding betekent en Liefde laat groeien en Harten zal openen.

En dan zul je voelen dat alles goed is in jouw wereld.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten