Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 23 januari 2017

De Schepper - Pure Liefde en CompassieDe Schepper – Pure Liefde en Compassie

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, als je een medereiziger ziet, die bezig is, een andere medereiziger ‘lelijk’ te behandelen, of het betreft zelfs jou, dan mag je bedenken dat deze medereiziger bezig is zichzelf ‘lelijk’ te behandelen.

Het is niet bedoeld voor jou of wie dan ook, maar deze medereiziger beseft (nog) niet, dat hij/zij zichzelf tekort doet en naar beneden haalt en pijn doet.

Reageer niet, glimlach en stuur heel veel Liefde en Compassie, want deze medereiziger heeft zijn/ haar eigen pad te gaan en mag ontdekken hoe alles werkt.

Bovendien brengt de medereiziger jou de spiegel van herinnering, dat jij daar ook was. En je niet bewust was van je eigen zelfkwelling en dacht dat je het allemaal best goed deed.

Herinnering brengt nog meer Compassie en dat zal je medereiziger goed doen en hij/zij verdient jouw Liefde en Compassie.

Meer dan wie ook!

Al jouw medereizigers die nog in slaap zijn hebben jouw Liefde en Compassie nodig, daardoor gaat de Energie stijgen en worden steeds meer gesloten Harten geopend.

En als jij met al je deeltjes deze Liefde en Compassie, met een glimlach geven, aan een ieder die dit nodig heeft, meer dan ooit, zal de verandering in de wereld steeds meer naar voren komen.

Jij zult steeds dichter bij jezelf komen en de Harten van je medereizigers zullen steeds meer openen.

Niet in je ‘denken’ gaan zitten, die oordeelt over je medereiziger, maar bij jezelf blijven en je her-inneren waar jij vandaan komt.

Dan komt Compassie en Liefde als vanzelf, want hoe dichter je bij jezelf blijft, hoe meer je in je Hart zit. En je Hart kent geen oordeel, maar uitsluitend Onvoorwaardelijke Liefde.

Dat is wat je bent. Alles is dan goed in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten