Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 16 januari 2017

De Schepper - Helemaal in het Hier en NUDe Schepper – Helemaal in het Hier en NU

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, als jij je ‘gisteren’ accepteert en laat gaan, want het is geweest, mag je in het NU je volledig bewust worden dat je gekozen gedachten je morgen scheppen.

Je focus en je intentie, in het moment geplaatst, versterkt het NU en verplaatst het in elk moment een stukje vooruit, naar het volgende moment.

Allemaal voordelen van het leven in het NU, waar je bent als jij je niet meer bezig houd met ‘gisteren’ of vijf minuten geleden, of vorig jaar.

Daar kan je niets meer aan veranderen, tenzij jij jezelf nog even voor iets ter verantwoording wilt roepen, maar lief kind, als je dat  doet, waar bevind jij je dan?

Juist! Niet in het hier en NU maar in de illusie, waar niet je Thuis is.

Je mag bedenken lief kind, dat een reisje naar de illusie je niets anders kan brengen dan leegte. En geleerde ervaringen en zeker ook goede herinneringen.

Je leeft op deze aarde, maar ben je ook van deze aarde? Nee, dat ben je niet, jij bent Liefde, het enige dat bestaat en al het andere is illusie.

Jij en al je deeltjes hebben alles gecreëerd met de Scheppingskracht, door mij gegeven. Dus alles is daardoor in de Kern met elkaar verbonden. Net als het Lichtje, dat ondanks de vergetelheid van de illusie, binnen in jou is blijven bestaan.

Hoe sterk is jouw creatiekracht als je dit tot je door laat werken.
Maar ondanks dat jij gecreëerd hebt zonder Mij, dat dachten jullie tenminste, heeft deze kracht gezorgd voor een aarde waarop jullie konden overleven.

Overleven, want de Scheppingskracht, door Mij gegeven, is daardoor omgezet in creatiekracht, die tegen jullie is gaan werken.
Maar de illusie is en blijft een verzonnen, illusoir spel en het is onzinnig je er nog langer mee bezig te houden.

Jij en je deeltjes zijn de voorlopers om de weg vrij te maken voor je medereizigers om te volgen.

Want het is nodig dat al je medereizigers terugkeren en de illusie te laten gaan, om de ascentie een feit te laten zijn.

Dat is wat Eenheid brengt, van allen naar één!

Dat maakt dat alles altijd goed is in je wereld.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten