Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 20 januari 2017

De Schepper - Een vroeg stadium

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, jij zoekt ondersteuning aan alle kanten.

Maar er is maar één kant waar jij ondersteuning kunt vinden en dat is bij jezelf, in je Hart.

Het mooie is, dat jij je Hart overal, waar je ook gaat, bij je hebt. Je kunt dus in elk moment naar je Hart gaan en daar de ondersteuning ter plekke vinden.

En vinden klinkt als zoeken en dat hoef je niet, want in je Hart zit jouw Centrum van Kracht, jouw regelrechte verbinding met Mij.

Keer naar binnen en ga naar je Centrum en weet en geloof, dat de ondersteuning die je nodig hebt, je gegeven zal worden.

Zonder woorden, maar vanuit je gevoel, die je laat weten, dat je bezig bent, jezelf onzeker te maken.

En dit kun je al voorkomen in een vroeg stadium, zodat je niet de kans krijgt erin te duikelen, deze uitnodiging van de illusie.

Ik heb Moeder Aarde en al haar inwoners Lief omdat alles vanuit Liefde geschapen is. Enkel jij was dat tijdelijk vergeten, maar dat betekent niet, dat de Liefde IN alles vergeten is.

Kijk om je heen en zie, met de ogen van je Hart, de Liefde in alles.
Het is een keus. En jij bent die keus, omdat jij in deze Liefde geschapen bent, als Kroon op Mijn werk.

Als jij ‘kiest’ voor de illusie, bewust of onbewust, is die keuze gemaakt in een droom en niet in de Waarheid, ze heeft dus geen Scheppingskracht in zich. In of voor de illusie keuzes maken betekent dus, dat het altijd tegen je gaat werken en dat verdien je niet EN het is niet wat jij bent.

Jouw fundament is een fundament van Onvoorwaardelijke Liefde, de illusie heeft een fundament van drijfzand, je zakt erin weg.
Bovendien is het al heel erg bezig weg te zakken, door de vele Harten die zich openen voor de Liefde die ze zijn.

Dankzij jou en al je deeltjes, waarvan er zich steeds meer bij het grote Vredesleger voegen. Verheug je en ontvang ze met open armen. Ze hebben jouw Liefde vanuit het Lichthart hard nodig.

Weet dat alles voortdurend goed is in jouw wereld.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten