Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 27 januari 2017

De Schepper - BewegingLieve ogen die dit lezen,

Alles is in beweging lief kind, als het om de illusie gaat.

Alle ondergrondse activiteiten die zo lang verborgen zijn geweest om jou en al je deeltjes onder controle te houden, komen naar het Licht, vanwege de verhoging van energie, de Tsunami van Liefde en de Liefde waarmee jij en al je deeltjes de aarde omringen en doorstromen.

Dit is een negatieve beweging, in die zin, dat het zo lang verborgen is gebleven. Maar nu word het omgezet naar het positieve van ontmanteling van verborgen geheimen, die niet langer kunnen blijven bestaan.

Heel veel informatie over deze lang verborgen geheimen zal jou en al je deeltjes schokken, maar geloof Me, het mag dan schokkend voor je zijn, maar het is en blijft nodig dat het naar buiten komt, aan het Licht.

Daardoor zul jij nog meer naar je Hart toe groeien, als het ware, omdat heel duidelijk zichtbaar zal worden, wat jullie voor zolang voor waar hebben aangenomen.

Jij en al je deeltjes zullen, ieder op eigen unieke wijze, hiermee omgaan en dat is goed. Alles is goed en verloopt volgens Plan.

Blijf bij jezelf, in je Hart en Geloof, Vertrouw en laat het Licht vanuit het Hart de Liefde aanwakkeren, nog meer te sturen naar alle gebieden op aarde die het zo hard kunnen gebruiken.

Wees dankbaar voor wat je hebt en staar je niet blind op wat je ‘denkt’ te ‘moeten’ bereiken, want waar je hoort te zijn, daar ben je al, en die herkenning zal je steeds duidelijker worden.

Houd je Licht en Liefde hoog en geef nooit op?

Dan is altijd alles goed in jouw wereld.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten