Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 29 januari 2017

Boodschap van Lord Metreya - Het mysterie van de LiefdeLieve Lichtdragers voor de Nieuwe Aarde,

Mijn naam is Lord Metreya en ben één van de vele Hogere Lichtwezens.

Mijn boodschap behelst het mysterie van de Liefde.

Het mysterie van de Liefde van het Hart is het mysterie van de Eeuwigheid.

En het is een mysterie, niet in woorden te vatten, want die schieten veel tekort, zoniet alles, om de Liefde van het Hart en dus de Eeuwigheid te beschrijven.

In jullie aardse taal blijft het een woord om iets te kunnen beschrijven, dat niet te beschrijven valt.

Het is een onbeschrijfelijke ervaring als jullie ernaar terug keren.
Alhoewel dat ook weer een woord is die de lading niet dekt.

En dan komt er nog eens bij, dat er vaak vermeld word door channels, dat jullie nog steeds in deze Eeuwige Oneindigheid zijn en er nooit zijn weggeweest.

Hoe ‘moeilijk’ en ‘ingewikkeld’ kun je het maken, door de beperking van jullie taal.

Jullie zijn in de illusie, waarvoor jullie zelf gekozen hebben, ernstig gelimiteerd in jullie ‘denken’ er daardoor ook in jullie ‘gevoelens, waarvan in de illusie door jullie systeem is opgebouwd, dat zijn weerga niet kent.

Met de scheppingskracht hebben jullie het voor elkaar gekregen ‘alles’ te vergeten, dat met Onvoorwaardelijke Liefde en daaraan gekoppelde Eeuwigheid heeft te maken.

Maar het heeft jullie dusdanig gelimiteerd, dat velen van jullie, het zwaar hebben ook maar een fractie op te pakken van wat er boven komt aan herinnering, door de verhoogde energieën.
Jullie vertrouwen is dusdanig geschaad, dat het zwaar is, alles te laten gaan, wat voor jullie in het NU, helemaal niet meer bruikbaar is.

En dan te bedenken, dat door de genade van de Schepper het omgezet is in een spel, een illusiespel, wat dus eigenlijk nooit heeft plaats gevonden. Dat zou ook niet kunnen, want waar blijft dan de Eeuwigheid in het plaatje? De illusie is het tegenover gestelde van de Eeuwigheid, die zich in je Hart bevind.

Het zijn twee uitersten met het Hart in het midden als middellijn, als het ware. En zolang jullie nog worstelen met de illusie, zal deze blijven bestaan. Maar jullie kunnen en mogen NU kiezen voor de Onvoorwaardelijke Liefde die de Eeuwigheid behelst en omgekeerd.

Vraag Ons om hulp, om alles te laten gaan, wat jullie tegenhoud om dit te ervaren en Wij zullen jullie helpen.

In Onvoorwaardelijke Liefde in Eeuwigheid en Eenheid,

Jullie Lord Metreya

Geen opmerkingen:

Een reactie posten