Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 28 januari 2017

Boodschap van Jezus - Diep verborgen pijnMijn lieve broers en zussen mede Lichtdragers,

Ik wil heel graag met jullie communiceren over ‘relatie’ en de verschillende manier van ervaren van dit.

Omdat het woord van de illusie is en in de verte ook te gebruiken voor je relatie met de Schepper, brengt het veel verwarring.

De angst om in de steek gelaten te worden door diegene waar je een ‘relatie’ mee hebt, zit erg diep geworteld.

En als deze angst naar boven komt, door de energieën die steeds sneller en sterker binnen komen, word deze angst niet snel als dusdanig herkend.

Wat er dan gebeurt, is dat jullie je dan afhankelijk gaan opstellen van diegene waar jullie een relatie mee hebben.

Deze diep gewortelde angst stamt heel vaak uit verre, verre levens en word dan ook al heel lang meegedragen.

Om te zorgen dat je die diepe pijn niet hoeft te voelen, gaan jullie de ander claimen. Wat zelfs zover kan gaan, dat je ziek word om de ander aan je te binden en dan nog alle variaties daartussen.

Dit is dan een duidelijke slachtofferrol, maar gaat vaak nog dieper, omdat het zulk oud zeer is.

Je claimt van de ander heel veel te houden en zegt dat ook heel vaak. Maar voel je het dan ook zo? Is het wel Liefde of is het de diep gewortelde angst in de steek te worden gelaten?

Dit mogen jullie gaan herkennen, NIET doorleven, maar herkennen.
Je relatie zegt op een bepaalde tijd thuis te zijn en komt een uur later, zegt verder niets en gaat zitten. Jij word boos en slikt deze boosheid in of je knalt het eruit dat jij je ongerust hebt gemaakt enzovoorts.

De ander stilzwijgend laten voelen dat je boos bent is ook nog een optie, er zijn dus talloze aangeleerde mogelijkheden om hiertegen iets te doen. En lieve broers en zussen, het is allemaal illusie!

Niemand kan jou in de steek laten dan alleen jij jezelf, de ander doet wat hij/zij doet. Maar zodra jij je gaat gedragen alsof je iets aangedaan word, dan probeer je iets anders, dat veel dieper zit te verstoppen.

Als je dit kat en muis spelletje doorziet en herkent, wees dan bereid om het te laten gaan en vraag ons daarbij om hulp.

Jullie zijn geen slachtoffers wan welke omstandigheid dan ook. Alleen maar slachtoffers van jullie eigen aangeleerde verstop spelletjes, die diepe pijn slecht herkenbaar maakt.

Sta stil, ga naar je Hart, voor je reageert naar je relatie, stel jezelf de vraag: ‘Welke pijn ligt hier verborgen en met welk spelletje probeer ik dit te verbergen”?

Wacht af en je zult gaan doorvoelen wat het is, kijk er met compassie naar en besef dat je dit NU niet meer nodig hebt en het past niet meer bij de nieuwe jij. Geef het af, verklaar je bereid en vraag om hulp, Wij staan klaar.

Jullie Liefhebbende Broer Jezus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten